Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Network.com.tr - Aymarka | Ayıplı Mal

Uğur
28 Haziran 2024 17:14

25.06.2024 tarihinde Network web sitesi üzerinden bir alışveriş gerçekleştirdim. Aldığım takım elbisesinde gözle görülür şekilde hatalar ve bozukluluklar bulunuyor. Takım elbisenin kol düğmelerinden bir tanesi kırık ve kolların iç astarlarından bir tanesi net olarak hatalı şekilde dikilmiş. Çünkü kol kısmı giyilecek durumda bile değil. İki kolun astarını incelediğimde bir kol düzgün dikilmiş diğer ise çapraz şekilde.

Tarafıma yollanılan ayıplı mal ya bir üretim hatası sonucu bu şekilde yer aldı depoda ya da tarafıma bir süre kullanılmış bir ürün yollandı.

Bunca süredir bu web sitesinden rahatlıkla alışveriş yapabilmemin en büyük nedenlerinden biri, üründe bir değişim yapmak istediğimde yakın mağazalardan kolaylıkla değiştirebiliyor olmamdı.
Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda defolu ürünün hiçbir şekilde değişimi yapılmayacağıydı.

Web sitesinden daha önce alışveriş yaptığımdan ve bedenimi net olarak bildiğimden hoşuma gider ürünü hiç düşünmeden aldım ancak üzerime bile giyemeyeceğim bir ürünle karşılaştım. Ürün kullanıcıya yollanmadan önce nasıl bir kalite kontrol aşamasından geçiyor bilmiyorum ancak iletilen ürün kötü ve grotesk bir yapıda. Bu ürün kalite kontrol aşamalarını geçip nasıl tarafıma iletildi anlamıyorum ve müşteri hizmetleri de anlatamıyor.

Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ürünü kısa bir süre sonra gerçekleşecek bir etkinlikte giyeceğim için mağazalarından değişim istiyorum ancak hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Paramı istemiyorum, iade istemiyorum sadece bana taahhüt edilen ürünü istediğimi söylüyorum.
Müşteri hizmetleri nezaketten ve duygudan yoksun şekilde önündeki bir kağıttan okurcasına soğuk bir ses tonu ile yapay zeka ayarında konuşuyor ve iyi günler diyor sadece.

Aymarka ve Network kalitesine hiç yakışmayan bir tablo. Bundan önce aldığım bir pantolon ilk kullanımdan sonra yırtılmış ancak işlerim ve yoğunluğum sebebiyle değişim yapamamıştım. Olur arada böyle durumlar diyerek geçiştirmiştim ancak artık bu kabul edilemez.

20 Mart 13:57

Defolu Ürün Ve Tadilat Hizmeti Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Furkan
09 Ekim 17:45
Defolu Ürün Ve Tadilat Hizmeti Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Ürün İadesinde Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

10 Şubat 13:03
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Ürün Ve Kampanya Hakkı Kaybı Nedeniyle Mağduriyet

01 Kasım 14:55
Defolu Ürün Ve Kampanya Hakkı Kaybı Nedeniyle Mağduriyet
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Takım Elbise Sonrası Yetersiz İade Politikası Ve Mağduriyet

Funda