Nett_ahsap Ev Edirne Şikayet

Nett_ahsap Ev Edirne Şikayet
26 Aralık 2023 09:4524.512

Nett_ahşap ev Edirne veya nett_prefabrik diye de geçebiliyor Instagram'da bir sayfa 2. El ahşap evleri satıyormuş sözüm ona,1_2 yıllık kullanılmış evler onarılıyor ve uygun fiyata satıyoruz nakliye ve montaj dahil denildi açıkçası bu zamanda uygun deyip başvurduk sözleşme yok sadece kapora istendi 1+1 60 metre kare eve son bir adet kaldı 186bin tl denildi 6 bin tl kapora istenip açıklamaya da evin kodunu ve ahşap ev olduğunu belirtmemizi istedi. Böyle deyince biraz güven sağladı, sonra biz size yeni yıldan sonra su basmasını atıyorsunuz ruhsatı alın bize arayın o günü getirelim dediler, parayı attık 6bin TL'yi ertesi güne kadar proje için oyaladılar ha ayıyoruz atacağız derken akşam telefonlar açılmadı güvenilir değil.

Yorumlar(23)

22 Ocak 2024 22:59

Bu hesapta çıkan ilanların fiyatına ahşap ev bungalov söyledikleri metrekare de malzemesini dahi alamazsınız bende ahşap işi ile uğraşan biriyim hesap ve yayınların yoruma kapalı olması bunun bir şüpheli hesap olduğunun kanıtıdır aman ha

15 Ocak 2024 11:54

Bende 13-01-2024 tarihinde aradım bilgi aldım bu hafta içi ev almayı düşünüyordum bunlarda sahte çıktı o zaman ne güzel seviniyorduk bu piyasada uygun ev diye

11 Ocak 2024 23:56

Bende almaya niyetlenip mesaj attı. Dönüş olmadı. Görsellerin ekran görüntüsünü alıp Google lens ile fotograf olarak arama yapınca aynı fotoğrafların başka sayfalara ait olduğunu gördüm. Bir sayfayla iletişime geçtim, ürün onlara ait. Nett ahsapev sayfası bunları engellemiş olduğundan gönderiyi göremiyorlardı. Geçmiş olsun sizlere de.

11 Ocak 2024 14:37

Ahmet diye şahisda bu işin içinde ben yeni savcı oldum bende 7 bin tl kapora attım ulaşılamıyor bunların kökünü kurutucam gerekli işlemleri başlattık sıkıntı yapmayın bunların yeri cezaevi onun için uğraşıyoruz binlerce insan mağdur ama mağduriyetiniz kısa sürede çözülecek

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
7 Ocak 2024 11:45

Ayrıca arkadaşlar her firma hakkında şikayet olabilir burası herkesin önüne geldiği yazdığı bir yer rastgele yorum yapıla biliyor adamların rakip firmaları da çok. Bir yorum yapıldı diye bence herkesi aynı kefeye koymayın adamların böyle bir sorunu olsaydı savcılık ve polis el atardı zaten mantıklı yaklaşın.

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
7 Ocak 2024 11:42

Arkadaşlar firma gayet güvenilir dir hiçbir sorun yoktur bazı insanlar ürün alıyorum deyip kapora veriyor ve daha sonra vazgeçiyor biliyorsunuz ki kapora ürün ayırmak için verilir ve daha sonra vazgeçtiğin de kişi kapora iade edilmez ve bazıları suç olarak görüyor bunu ama kanunda bir satıcı haklıdır. Firma gayet sağlamdır ailem de bende alışveriş yaptık güvenilir dir.

6 Ocak 2024 16:11

Merhaba yok mu hala bir geri dönüş?

5 Ocak 2024 14:48

Merhabalar, geri dönüş yaptılar mı acaba bizde ev yaptırmayı düşünüyoruz aynı sayfaya ama vereceğiniz bilgi gerçekten çok kıymetli olacak

2 Ocak 2024 11:56

Merhaba geri dönüş yaptılarmı bende arıyorum açmıyorlar?

13 Şubat 2024 23:315.957

Instagram'da 'Nett Ahşap Ev' yeni adı 'Ahşap Dünyası' adlı kullanıcı, 186.000 TL karşılığında ikinci el ahşap ev satışı ...

Nett_ahsapev - Nett_prefabrik Depremzede Ahşap Ev

12 Şubat 2024 18:495.840

Net Ahşap Ev ve Edirne'de ikinci el diye bahsedilen şirket hakkında üstteki arkadaş bu konuda şikayet yazmış ama anlamad...

1 Yorum