Nespresso Kahve Makinesi 3 Gün İçinde Bozuldu ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

09 Ekim 2024 13:37

06 ekim pazar günü Bodrum Yalıkavak nespresso şubesinden aldığım citiz Platinum c140 titan modeli kapsül kahve makinesi 3 gün sonra bozulmuştur. Işıkları sürekli yanıp sönmekte ve kahve yapmamaktadır. 3 gün içinde bozulan cihazımı kullanamamaktayım. Müşteri hizmetlerini aradığımda hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Telefonlarını açmıyorlar! Tüm belgelerim ek te mevcuttur.

nespresso-kahve-makinesi-3-gun-icinde-bozuldu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-4.pdf
10 Ekim 2024 13:09 (Şikayetten 23 saat sonra)
Fatih
Fatih
10 Ekim 2024 13:21

3 gün oldu cihazı alalı. Kireç moduna nasıl geçiş yapabilir anlamış değilim. Yani Çeşme suyu kullanmıyoruz kahve yapiminda, hazır su kullanıyoruz. 2 gündür cihazı kullanmıyorum. Müşteri hizmetleri telefonu açmış olsaydı belki daha hızlı bir çözüm olmuş olacaktı. Ayrıca dakikalarca telefonda bekliyorum bağlanıyorum telefon kapanıyor. Yoğunluğunuz olabilir tabii ki ama bende bir müşterinizim.

10 Ekim 2024 19:56

Değerli Müşterimiz Makine menüsüne, tarif tuşları ile ulaşılabilmesi nedeni ile yanlışlıkla kireç moduna giriş yapılabilmektedir. Saygılarımızla

Selin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 19:07
Nespresso Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Makine Sorunları
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
20 Temmuz 2025 09:02
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Makinem Kireç Çözme İşleminde Bozuldu Ve Destek Alamıyorum

04 Kasım 2024 16:38

Nespresso Kahve Makinesi Arızası: Kullanılamaz Durumda

04 Kasım 2024 00:06
Tilba sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Citiz Kahve Makinesi Kireç Çözme Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

12 Aralık 2024 12:32