Ömer sonuçtan memnun

Nesine.com Şikayet. Sorumluluk Kabul Etmiyorum

14 Ağustos 2024 11:29

500 TL vererek bahis oynadık ancak bize vergi parası da talep edildi. Ödemezsek icra memurlarının geleceği söylendi. Banka hesaplarımızın bloke edileceği belirtildi. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Adıma yapılan hiçbir şirket veya başka bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Kimlik bilgilerimin alınmasına rağmen herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum

14 Ağustos 2024 11:36

Nesine firması adına Instagram ve Telegram hesaplarından insanlara para karşılığı kupon satıp, güven açısından kendilerinin oynayıp kesin kuponun tutacağını ve yüksek miktarlarda para kazanacaklarını söylüyorlar. Fakat kupon tuttu deyip kuponun vergisini ödemelerini, vergisi ödendikten sonra paranın hesaplarına aktarılacağının vaadini veriyorlar. Bu konuda firma olarak Nesine firmasının önlem alması gerektiğini düşünüyorum.

14 Ağustos 2024 14:56 (Şikayetten 3 saat sonra)
14 Ağustos 2024 15:04

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

Mirzan

Kanki ne oldu ne dedi Nesine?

Ömer

Nesine.com aradı görüştük. Bir sıkıntı çıkmayacağını iletti dikkatli olmamızı iletti. Bir sorun yok şimdilik

Abuzer

Kanka dava açıldı mı ne oldu sonuç

Mizgin
19 Nisan 2024 00:17