Hakan sonuçtan memnun

09 Ekim 2024 23:52
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili çok kısa bir sürede geri dönüş sağladığınız için teşekkür ederim.”

Neova sigortadan aracım için 286745126 numaralı kasko poliçesi düzenlendi. Poliçemi kredi kartım ile 9 taksitte satın aldım. 6 taksit ödeme yaptım geriye 3 taksitim kalmıştı. 04.10.2024 tarihinde aracımı sattığım için kasko poliçe iptali istedim. Tarafıma 3976 TL geri ödeme yapılacağı mesajı aldım. Ancak kredi kartı provizyondaki işlemlerde geri ödeme tutarının 442 TL olarak 9 taksit halinde yansıtıldığını ve ve daha ödeme yapmadığım son 3 taksitinin iptal edilmediğini öğrendim. Sigorta şirketi olarak aylık 827 TL den 3 taksit daha ödememi ve iptal işleminden tarafıma aylık 442 TL den 9 taksitte ödeme yapmanızın bir açıklaması var mı? Geri ödemeyi neden 3 taksitte (kalan taksit adetim) yapmıyorsunuz. Arabamı sattım ve kullanmadığım kasko poliçesi için ödeme yapmamı istiyorsunuz ancak bana geri ödemeyi 9 taksitle yapıyorsunuz neden? Sigortam.net aracılığı ile poliçemi satın almıştım. Sigortam.net e olumsuz dönüş yapmışsınız. Poliçe iptali kapsamında geri ödeme emrinin tekrar incelenmesini, gerekli düzeltmenin yapılmasını istemekteyim. Aksi halde tüketici olarak yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli şikayetleri yapacağımı beyan ederim. İyi günler dilerim.

10 Ekim 2024 09:22 (Şikayetten 9 saat sonra)
10 Ekim 2024 10:26

Hakan Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 44602 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

11 Ekim 2024 12:04

Şikayet sonrası Neova Sigorta müşteri hizmetleri tarafından hemen geri dönüş sağladılar. İadeyi peşin olarak bankaya aktardıklarını ancak bankanın iadeyi taksitli olarak tarafıma yansıttığını söylediler. Kendilerine hızlı dönüş için teşekkür ederim. Devam eden süreçle ilgili tekrar yazacağım.

12 Ekim 2024 11:44

Süleyman sonuçtan çok memnun

Kasko Zeyil Tutarım İade Edilmiyor, Mağdurum

Süleyman
13 Ekim 2025 16:41
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 17:46
Zafer sonucu yetersiz buldu