Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 17:58

Geçen cuma elimde güneşten yıpranıp yırtılan jaluzi perdemi Nazen Perde'ye götürdüm, mekanizma sağlam kurtarılabilir mi diye sordum, maalesef dediler. Yenisini yaptıralım dedik, sipariş verdik. Tülünü seçtik, kasa rengini sordular, yani mekanizmasını beyaz olsun dedik. Kapora istediler, 300 TL bıraktık, çarşamba alırsınız dediler. Tamam dedik, çıktık. Dün yani çarşamba günü eşim gitti teslim almaya, araç sıkıntılı yerde diye alıp 600 TL bırakıp bakmadan alıp çıkmış, eve getirdi. Açtık, kasa rengi koyu gri, yanlış ürün verdiler. Hemen aradık, söyledik, hayır o sizin, değiştiremeyiz vs. vs. dediler. Daha ucuza internetten alabilirdik, sıkıntı yaşamamak için gidip direkt sipariş verdik ama yine sıkıntı yaşıyoruz. Beyefendiler de hiç ilgilenmediler, hem yanlış yaptılar hem de kabul etmiyorlar. 900 TL ufacık bir jaluziye vermişiz, bari düzgün yapsaydınız.

Poyraz Halı & Koltuk Yıkama (Balçova) Stor Perde Yıkatmaya Verdim Paramparça Geldi

24 Temmuz 2023 10:19

Aydın Kahramanlar Perde Umursamazlığı

17 Ekim 2023 14:43

23 Ekim 2023 18:44
Mustafa sonuçtan memnun değil

Akpınar Halı Yıkama Halı ve Stor Yıkayamama Sorunu

01 Ağustos 2023 17:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Balaban Art / Tablo İstanbul Düşük Hizmet Kalitesi Ve Hatanın Arkasında Durmama Örneği

18 Mayıs 2024 17:17