Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Natro Hosting. Com Eski Kalitesinden Eser Kalmamış %20 Uptime

10 Aralık 2023 01:28

Müşteri Numarası: 13104
Natro.com üzerinden uzun zamandır hizmet alıyorum. Ancak 2023 döneminde hizmet kalitesinde ciddi bir düşüş yaşandığını gözlemliyorum. Aldığım domainler ve hosting hesapları ile ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle, teknik ekiplerin sunucularda disk problemi olduğunu ve bir haftadır bu sorunun gün içinde çözüleceğine dair aldığım bilgilerle web uygulamalarım sürekli olarak erişilemez durumda. Hem telefon kanalı üzerinden hem de destek talepleri aracılığıyla durumu ilettim. Ancak herhangi bir çözüm üretmek yerine, telefonda görüştüğüm teknik destek uzmanı, sorunun çözümü için altyapı ekibine başvurmam gerektiğini, d*****@natro.com adresine e-posta göndermem gerektiğini söyledi. Satın aldığım domain, hosting ve SSL hesaplarının sorunsuz çalışmasını bekliyorum. Ancak, MySQL hatası, disk hatası gibi bahanelerle bir haftadır iletişimde olduğum çözümler, sorunun tekrarlanmasından öteye gitmiyor. Bu nedenle tüm hizmetlerimi iptal edeceğimi ve para iadesi talep ettiğimi bildirdim. Ancak para iadesi talebim ve destek ekibinin yetersizliğini dile getirdiğim şikayetim, dikkate alınmadı ve 24 saat içinde geri dönüş yapılacağı söylendi. Tüm taleplerimin ve telefon görüşmelerimin kaydı bende mevcuttur. İade edilmesini istediğim miktar küçük bir tutar olabilir, ancak bu durum bile benim gibi sabırlı ve nazik bir kişiyi öfkelendirdi. Gece yarısı, 1200 TL ödeyerek başka bir hosting firmasına geçiş yaptım ve isim sunucularını yönlendirdim. Natro Hosting'ten memnun kalmadım. Eskiden kaliteli hizmet sunulurken şimdi, iddia ettikleri %90'lık erişilebilirlik oranının gerçekte %20 civarında olduğunu söyleyebilirim. Artık daha iyi hizmet veren bir firma arayışı içindeyim.

11 Aralık 2023 14:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Aralık 2023 14:47

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Natro Hostingde Süregelen Mail Ve Erişim Sorunları İşimi Tehlikeye Atıyor

21 Temmuz 12:15