26 Haziran 2024 17:09

10 Haziranda Nalburdayım firmasından bir sürü ürün aldım. Ürünler gelmedi kargo numarası kayboldu falan neyse. Kargo numaram yok bana kargoyu arayıp takip etmemi söylediler. 25 Haziranda ürünlerin olduğu bir kutu öyle böyle elime ulaştı. Açtım ürünlerden 6 çeşit ürün yok. Aradım açan yok. Ertesi gün bir hanımefendiye ulaştım. Ürünler eksik gönderilmiş ama irsaliyede tam yazıyor diye. Hanımefendi ürünlerin eksik gönderildiğini bildiklerini ve dönüş yapacaklarını söyledi sabah 10da. Ne dönüş yapan var ne iade yapan var. Tabii ki ürünler gönderilmeye bilir. Eksik olabilir. Basit bir konu bu sonuçta göndermediğin ürünü düşersin bir not yazarsın içine olur biter. Ama muhatap yok gibi bakalım süreç nasıl ilerleyecek

27 Haziran 2024 10:41

Bugün tekrar aramama rağmen sürekli müzik çalıyor açan yok. 3-5 dakika bekliyorum mecbur kapatıyorum. 3 tür arıyorum bir şey çıkmıyor.

02 Temmuz 2024 13:13

28 Haziranda kalan ürünlerden bir kısmının bana gönderildiği söylendi. Bir kısmında iade edilecekti. Bugün 2 Temmuz ancak ne gelen ne de giden var. Neredeyse ürünleri alalı "1 ay" oldu.

08 Temmuz 2024 11:24
nalburdayimcom-nalburdayim-15-gunde-teslim-1.jpg

Bugün ayın 8i tam 29 gün oldu, göndermedikleri ürünler gelmedi. Ayrıca iade için WhatsApp'tan sonunda bir şeyler yazdılar. Bu kadar kolay bir konuyu çözemeyip iadeyi bile yapamadılar. Hafta içi çözeceklerini söylüyorlar.

12 Nisan 2025 13:43 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba, Eksik ürünlerinizin ücret iadesi 08.07.2024 tarihinde gerçekleşmiştir. İyi günler dileriz.

İrfan
İrfan

Sipariş verecektim şikayetleri okuyunca vazgeçtim

Ecmel
Ecmel

Alışveriş yapmaktan vazgeçtim bilgi için teşekkürler

Muhammed
Muhammed

Çözdünüz mü sorunu turgay bey

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 13:48

22 Mayıs 2025 01:43
Garanti Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Takip Sorunları
Garanti Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Takip Sorunları
Ferdi sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 18:30
"Şikayet var teşekkür ederim"
Teslimat Ve İade Sürecinde Sorumsuzluk