Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 00:56

S**** B******'in Nailist isimli yerinde protez tırnak yaptırdım. Hiç memnun kalmadım, manikür esnasında etlerim tamamen kanadı ve sonrasında şişip iltihaplandı. Eklediğim fotoğrafta da görüldüğü üzere tırnaklar aşırı kalın ve bombeli oldu. Yapan kişi muhtemelen eğitimsizdi çünkü tırnakların neredeyse hepsinde kenarlar jel olmadan kaldı ve bu yüzden kendi tırnağım görünüyor ve zamanla hava almaya başladı. Tırnaklar sallanmaya başladı. İşletmeyle iletişime geçtiğimde, geldiğimde düzelteceklerini söylediler. Randevu almak istediğimde pazar günü kapalı olduklarını öğrendim ve daha sonra iyi bir uzmanın müsait olduğu başka bir gün için randevu talep ettim. Ancak uzmanların dolu olduğunu ve sadece hatalı olan tırnakları düzelteceklerini belirttiler. Tırnaklar hava almaya başladı ve işlem yapıldıktan 14 gün geçti. Tırnaklarıma herhangi bir işlem yaptırmak istemediğimi, çünkü tırnaklarım aşırı inceldi ve tırnak etlerim hala çok hassas olduğu için ücret iadesi talep ettim. Ancak sert bir tepkiyle karşılaştım. Ücret iadesi yapılmayacağını, tırnaklar yapıldıktan sonraki gün gelmiş olsaydım belki bir şeyler yapılabilirdi gibi bir yanıt aldım. Ancak şiş ve hassas tırnak etlerimi tekrar işleme sokmak istemedim. İşletme tarafından bu duruma rağmen mesajlarım görmezden gelindi.

Sinem
Sinem

Öncelikle yaşanan hadise ile alakalı zaten sizi davet etmişiz düzeltmeniz için fakat siz 15 gün sonra bakım zamanı geldiğinde tekrar yenilemek istiyorsunuz eğer yaşanan hadiseden mutsuzsanız niçin 15 gün sonra gelmek istiyorsunuz bir de gelmekten vaz geçip parayı iadesi istiyorsunuz parayı iadesini yapmadıktan sonra şikayetim var da yorum yapıyorsunuz. Biz zaten telafisini gerçekleştirelim demişiz eğer üç gün sonra veya bir hafta sonrasında gelseydiniz yine iadesini yapabilirdik ama bakım zamanında geldiğinizde iade yapamıyoruz çünkü çok da mutsuz sayılmıyorsunuz 15 gün kullanmışsınız. Bu tıpkı şuna benzer restoranda tabağınızda kıl çıkar ama karnınız doyduktan sonra memnun olmadığınızı söylemek gibi eğitimsiz hiçbir uzman bu işi yapamaz küçük bir hata olmuş onu insan eli yapıyor biz de zaten telafi için davet etmişiz ayrıca iltihap olsaydı şu an tırnaklarımızda yara izi olurdu cihazlarımız makaslarımız mutlaka steril ediliyor. Keşke bu tırnakları 15gün kullanmak yerine bize yazdığınız gün gelseydiniz.

Selen
Selen

Siz neden kötü bir işletme olduğunuzu ve aldığınız parayı asla hak etmediğinizi kabul etmiyorsunuz? Bu kadar şikayete rağmen hala kendinizi savunmanız gerçekten çok şaşırtıcı.

Rümeysa
Rümeysa

Ufak hata dediğiniz şey, bütün tırnakların bombeli olması mı? Size yazdığımızda hatanızı kabul ediyorsunuz fakat buraya yazınca ufak bir hata olmuş diyorsunuz. Biz ilk gün şikayetimizi dile getirmişiz, 10. Gün yazmışız size kapalıydınız gelemedik ve üstüne 15 gün değil 14. Günde size tekrar ulaşmaya çalıştık şu anda bir de bizi suçluyorsunuz. Ayrıca bizim de bir işimiz gücümüz var kusura bakmayın sizin randevularınız nasıl dolu oluyorsa bizim de günümüz ve saatimiz uymayabiliyor. Ayrıca niyetimiz kullanmak ve bedavaya tırnak yaptırmak olsaydı tırnaklar söküldüğünde gelirdik. Ben kaç gün tek tırnak gezmek zorunda kaldım. Sonra da istediğimiz uzmana bizi yönlendirmediniz, elde tırnak kalmamış düzeltme yapacağız diyorsunuz. Haklısınız sizinle ilk günden iletişime geçmek yerine direk buraya yazmalıydık.

Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Nailist By Sinem Bisren Protez Tırnak Şikayet

21 Mart 2024 00:56
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı İzmir Karşıyaka Şubesi

29 Temmuz 2024 16:54
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Protez Tırnak Sonrası Sorunlar Ve İlgisiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

30 Ağustos 2025 13:15