Aydin
23 Haziran 2024 16:32507

20/03/2024 tarihinde Myco-Escobarista firmasından Myco Endüstriyel firmasından temel ürünler olarak kahve makinesi, buz makinesi gibi ana grup ürünlerimi bu firmadan aldım. Aldığım ürünlerden en önemlisi olan La Cimbali M23 Tall Cup makinesinin kargoda hasar almış olması ve ısı ayarının düşük olmasıydı. Kargo hasarına karşılık kasa kapakları gönderildi fakat gelen kapaklar da hasarlı çıktı ve iade oldu ama yenisini göndermiyorlar. Kendileri kusurlu olduğu için gönderim yapamayız dediler. Kahve makinesi 92 derece sıcaklıkta ürün vermesi gerekirken 65-70 derece sıcaklıkta ürün veriyor. Kendileri bunun bir sorun olmadığını iddia etseler de, kendi tanıtım videolarında 92 derece ayarlanabilir sisteme ait özelliklerin yer aldığı videolar YouTube.com'da mevcut. Sonuç olarak ne teknik bir destek alabiliyorum ne de muhatap bulabiliyorum. 'Kullanmasaydın, gönderemeyiz, öyle bir ayar yok, öyle bir video yok' diyerek çözüyorlar sağ olsunlar. Reklam ve ön yüz harika, ürün alana kadar sonrası rezil oluyorsunuz.

Sinbo Filtre Kahve Makinesi Camı Çatladı. Şirket İlgilenmiyor

Murat
Murat
Sinbo
13 Ağustos 2024 11:212.065

"Sorunum çözüldüğü teşekkür ederim. Ancak Sinbo'nun müşteri hizmetleri değil de Şikayetvar aracılığıyla çözüldüğü için acaba Şikayetvar.com'a mı teşekkür etmeliyim bilemedim. Ancak yine de Sinbo firmasından sorunumla ilgilenen Sinem Hanım ve Seher Hanımlara teşekkür ederim."

Karaca Züccaciye Karaca Servisine Tertemiz Gönderdiğim Ürün Kirli Ve Kırık Geldi

Ebru
2 Ocak 2024 19:022.288

Kasım ayında Karaca mağazasından Barista Pro kahve makinesi aldım. İlk aldığım günden beri makinede temassızlık vardı, c...