Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Mustela Ürünleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

10 Ekim 2024 17:32

Bebeğime doğduğundan beri mustela pişik kremi kullanıyoruz ancak 3. Ayda sivilceli egzama yaptı ve biz bir tane daha sipariş vermiş bulunmuştuk. Siparişlerimin içinde mustela parfüm vücut temizleme suyu da bulunduğu için hediye şampuan gönderildi. Ben pişik kremini iade etmek istiyorum ancak gönderilen mustela şampuanı da yollamam gerekiyor mu sırf bunun için mustela müşteri destek hattına mesaj attım ancak dikkate alınıp cevap verilmedi. Kısacası verilen hizmetten asla memnun kalmadım ve şikayetimi dile getirmek istedim. Kullanmayacağım bir ürün elimde boş yere duruyor.

11 Ekim 2024 13:54 (Şikayetten 20 saat sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

12 Ekim 2024 09:54

Hala bir iletişime geçilmediğini belirtmek isterim kesinlikle bir daha asla alışveriş yapmayacağım bir marka

Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Mustela Pişik Kremi Bebeğimde Döküntü Ve Sivilce Yaptı, Ücret İadesi Talebim Var

Belgin
08 Ağustos 2025 23:54
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
12 Şubat 2024 17:18

Mustela Bebeğimin Cildinde Ciddi Sorunlara Yol Açtı

13 Ekim 2025 16:40
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
16 Mart 2024 19:13

Mustela Pişik Kremi Sorunuma Çözüm Bulamıyorlar, Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Gülsüm
14 Ekim 2025 06:47
mustela-pisik-kremi-sorunuma-cozum-bulamiyorlar-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-4.jpg
mustela-pisik-kremi-sorunuma-cozum-bulamiyorlar-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-3.jpg
mustela-pisik-kremi-sorunuma-cozum-bulamiyorlar-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-2.jpg
mustela-pisik-kremi-sorunuma-cozum-bulamiyorlar-musteri-hizmetleri-yetersiz-kaldi-1.jpg