Emre
19 Temmuz 2024 06:221.290

M**** Bey lor peynirini kullanmak için buzdolabından aldığımda içinde siyah bir şeyin olduğunu fark ettim. Gözlerime inanamadım çünkü koskocaman bir küf oluşmuştu. Görselini paylaştım. İyi bir marka diye aldım ancak M**** Bey beni çok şaşırttı. Diğer markaları düşünmek bile istemiyorum. Muhtemelen bir daha tercihim M**** Bey'den yana olmayacak.

19 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Emre A. Tarafımıza yaptığınız şikayet bildiriminizle ilgili gerekli süreç başlatılmıştır. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla; Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.

Tuncay
Tuncay
12 Ağustos 2024 11:092.089

"Teşekkür ederim"

Satın Aldığım Lor Peynirinden Yabancı Madde Çıkması Ve Hijyen Endişesi

Işılsu
Işılsu
30 Temmuz 2025 18:34727

"Gerekli açıklamalar yapılarak bana geri dönüş sağlandı. Teşekkür ederim müşteri hizmetlerinin ilgisi için."

Necime
Necime
8 Eylül 2023 10:221.368

"Açıkçası bu kadar çabuk şikayetimle ilgileneceklerini düşünmemiştim birkaç saat içinde benimle iletişime geçtiler arayan hanım efendi çok ilgili ve çok tatlıydı geri dönüş yaptıkları için çok teşekkür ediyorum şikayette de belirttiğim gibi sürekli kullandığım bir marka almaya da devam edeceğim anlattıkları beni tatmin etti tekrardan teşekkürler"

Melek
23 Şubat 2025 09:031.515

"Ürün ile ilgili sorun nedeni ile Firma Temsilcisi Aslı Hanım Çok kısa bir sürede geri dönüş yaparak, detaylı bir şekilde konu ile ilgilendi. Tarafıma, ürünü telafi edici para kart ve içerisinde firmanın; yaşadığım durumdan üzüntü duyduklarını belirten bir mektup aldım. Çok önemli detaylar bunlar. Kurumsal olmak demenin ne olduğunu sonuna kadar hissettim. Aslı hanım başta olmak üzere, geri dönüşleri ve muhteşem telafi ediş incelikleri için tüm Murat Bey Firmasına teşekkürlerimi iletirim. Murat bey firması ile yola devam edeceğimizi de dipnot olarak buraya eklerim. 🙏"

Tümünü Gör
Muratbey Ürün Yapısındaki Değişiklik

Muratbey ÜrünYapısındaki Değişiklik

Hatice
Muratbey Kimse Mağdur Olmamalı Peynirde Plastik Koku Tat

Muratbey Kimse MağdurOlmamalı Peynirde Plastik Koku Tat

Aslı
Muratbey Kaşar Peynirinden Kıl Çıktı!

Muratbey KaşarPeynirinden Kıl Çıktı!

Yaren
Muratbey Peynirden Yabancı Cisim Çıkması!

Muratbey PeynirdenYabancı Cisim Çıkması!

Ajda
Muratbey Kaşarda Kıl Var!

Muratbey Kaşarda KılVar!

Bulut
Muratbey Kaşar Peynirin İçinden Kıl Çıktı!

Muratbey KaşarPeynirin İçinden Kıl Çıktı!

Tan