Alparslan sonuçtan çok memnun

Multinet Trendyol Kart Eklenememesi Sorunu

Alparslan
02 Aralık 2023 22:01
Alparslan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler hızlıca ilgilenildiği için, Trendyol'dan kaynaklı bir hata diye anladım. Gerekli Trendyol ıt ekiplerine iletişime geçilerek 1 hafta sürmeyen bir şekilde halledildi”

Trendyol Yemek'ten Multinet'le ödeme yaparken sorun yaşıyorum. Kart ekle dedim. Sonra multipay ekranından telefonumla giriş yaptım. İlgili kartı eklettikten hemen sonra Trendyol uygulaması durdu diye alert çıktı. Sonrasında kart sisteme eklenmemiş durumda olup tekrar eklemeye çalıştığımda "Daha önce aynı bilgilerle kart sisteme kaydedilmiştir. Lütfen size verilmiş wallet token bilgisi ile işlem yapınız" hatası veriyor. İlgilenir misiniz?

03 Aralık 2023 23:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Aralık 2023 17:39

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Alparslan
08 Aralık 2023 17:05

Trendyol Yemek Ödeme Problemi Ve Multinet Eşleştirme Hatası

Başak
04 Aralık 2023 20:28
Trendyol Yemek Ödeme Problemi Ve Multinet Eşleştirme Hatası
Ahmet sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2023 11:18
"Güzel iletişiminiz ve sorunu çözdüğünüz için teşekkürler."

21 Kasım 2023 14:07
Melisa sonuçtan çok memnun

Melisa
13 Mart 2024 19:22
"Arama sağlayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi sorunuma yönelik çözüm üretti kendisine teşekkür ediyorum"

Multinet Hesap Eşleştirme

Yağmur