Multigift Kullanım Sorunu Ve Acil Destek Talebi

Zeliha'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler...

Merhaba, Şirketim tarafından bana multigift tanımlandı. Daha sonra tanımlamanın üzerinden bir süre geçtikten sonra tanımlanan multigift, multigift aynı dijital koda dönüştü fakat harcama noktası yazan hiçbir yerde harcayamıyorum. Kategori olarak market görünüyor. Harcama noktası olan marketlerde kullanamadım. Multiflex uygulamasında kodum gözüküyor, kullanım kodu olarak 8 haneli aktif bir kod gözüküyor. Süresi neredeyse dolmak üzere, acil destek rica ediyorum.

23 Aralık 2024 08:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz bildirimin memnuniyete dönüştürülmesi için konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaparak, Şikayet Yönetimi Ekibi olarak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla

23 Aralık 2024 10:58

Değerli Müşterimiz; Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili detaylı görüşme yapmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Uygun olduğunuz gün ve saat dilimi iletmeniz halinde tekrar aramak isteriz. Memnuniyetiniz bizim için önemli, yaşadığınız her sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Saygılarımızla

23 Aralık 2024 12:33

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Zeliha
15 Mart 2025 10:32

Teşekkürler...

Multinet Yılbaşı Kartı Aktif Değil!

"İlgi alakadan dolayı teşekkür ederim"

Multinet Yılbaşı Kartı Aktif Değil!

Numara Güncelleme Sorunu Ve Alışveriş Engeli

Multiflex uygulamasında şirketimin yatırmış olduğu tutarı Multigift karta çevirdim. Bu ay numara değişikliği yapmıştım, ...

Öne ÇıkanKonular