Tayyib sonuçtan hiç memnun değil

Kurs Kayıt Ve İletişim Sorunları: İlgisizlik Ve Şeffaflık Eksikliği

15 Kasım 2024 10:06

Kursa kaydolduğum süreçte yaşadığım iletişim problemleri ve sonrasında karşılaştığım ilgisizlik nedeniyle hayal kırıklığına uğradım. Başlangıçta sadece hafta sonu akşam derslerine katılabileceğimi belirtmiştim, ancak kaydolduktan kısa bir süre sonra, kurs yetkilileri bana hafta sonu akşam derslerinin o tarihlerde yapılmadığını, yalnızca hafta içi akşam derslerinin mevcut olduğunu söylediler. Bunun üzerine, eğitim sürecine devam etmek için yalnızca bir dersin başlangıcına katılabileceğimi belirttim ve gelecekteki derslerin hafta sonu olmasını talep ettim.

İlk kuru tamamladıktan sonra, kursun belirli tarihlerde yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı. 4 ay boyunca, kurs yetkilileri ile sürekli iletişim kurmama rağmen, herhangi bir tatmin edici yanıt alamadım. Kurs hakkında bana hiçbir bilgi verilmedi, sadece ben iletişime geçtiğimde geri dönüş alabiliyordum. Ayrıca, hafta sonu akşam dersleri konusunda defalarca talepte bulunmama rağmen, bu talebim hiçbir zaman karşılanmadı.

Fatura taleplerim de defalarca iletildiği halde işleme alınmadı. Bu fatura gibi basit işlemlerle ilgilenilmemesi, kurs yetkililerinin bana olan ilgisizliği konusunda şüphelerimi arttırdı. Çünkü aylar önce kesilen faturayı sadece muhasebeden alıp bana iletmesi gerekli. Sonunda, kaydımı iptal etmek istediğimi belirttim ve yazılı dilekçemi ilettim. 15 gün içinde geri dönüş yapılacağı söylendi, ancak belirtilen süre sonunda yine bir geri dönüş almadım. Ardından tekrar iletişime geçtikten sonra, kurs yetkilileri ibranameyi imzalatmak için benimle irtibata geçti. Ancak, ibranameyi imzaladıktan sonra ödeme yapılacağı söylenince, sürecin daha düzgün, hukuka uygun ve şeffaf işlemesini beklediğimi ifade ettim. İbraname imzalama sonrası 15 iş günü geçmesine rağmen hala ödeme de yapılmadı. Sonuç olarak, kursun profesyonellik açısından eksik kaldığına ve müşteriye karşı olan yaklaşımın geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Kursun eğitmenleri ve ders içeriği bakımından tatmin edici olsa da, hizmet sonrası müşteri desteği konusunda ciddi eksiklikler bulunmaktadır. Bu süreçte yaşadığım zorluklar nedeniyle, kursa olan ilgim azaldı. Umarım, kurs yetkilileri bu geri bildirimleri dikkate alarak hizmet kalitesini iyileştirir.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Murat Akademi Eğitim Kurumları Kalitesi

21 Nisan 2024 10:57