Deniz sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 15:20

Merhaba, 3 yıl önce toplamış olduğum bilgisayarıma sıvı soğutma almak istemiştim ve "MSI mag Coreliquid 360R" almıştım. Yaklaşık 1 yıl kullandıktan sonra bir süre bilgisayarımı çalıştırmadım. 13.11.2023 işlemci macunumu değiştirmek istedim ve yeniledim ancak sıvı soğutmayı tekrar taktığımda Bios'ta boşta 84-85 derecede çalıştığını gördüm. Windows açılınca 112 dereceyi gördüm ve PC kendisini otomatik kapattı. Akabinde 2 günlük yoğun arayıştan sonra ürünün kronik sorunu olduğunu bizzat kendilerinden gördüm, çünkü anlam veremediğim bir durumdu.

Kaynak :

Bu web sitesinde ürünün seri numarasını girdikten sonra ServisPoint'e yönlendirildim ve verilen numarayı defalarca aradıktan sonra müşteri temsilcisi ile görüşme yapabildim. 23 Kasım 14:33 saatlerinde 6 dakika 19 saniye bir görüşmem oldu; Görüşme esnasında durumu hanımefendiye anlattım ve ürün garantisinin 2 ay önce bittiğini ancak benim hatam olmadığını kronik sorun olduğunu aktardım. Lütfen yardımcı olun dedikten sonra benden 1 dakika bekleyin dedi ve beklemeye aldı akabinde "Google'a ServisPoint yazıp adresimize ürünü gönderin", dedi. Ben de aynı gün ürünü 2 saat içerisinde cebimden para ödeyerek sigortalı bir şekilde belirttiği adrese gönderdim.

Cihaz kendilerine ulaştıktan sonra beni arayıp bir fiş numarası verdiler ve buradan takibinizi yapın dediler.
Her gün takip ettim ancak oradan takip etmemin hiçbir anlamı yokmuş. Çünkü sadece sonuç bekleniyor ve sonuçlandı açıklamalarından başka hiçbir şey yoktu. Ayrıca bana bir mail gönderdiklerini iddaa ettiler ancak o maili kullanmıyordum buna rağmen şifresini bulup kontrol ettim. Herhangi bir mail yoktu.

Sonuç: Mail yok, kargo ücretim boşa gitti. Ve kutu içerisinde fazladan bir kopuk kablo ancak ürünlere ait değil. Ürünü orijinal kutusu ile gönderdim ve kutu parçalanmış vaziyette geri döndü.

Ürün kronik sorunlu sıvısında tortu birikti ve bilgisayar kasasını yan yatırıp macunu değiştirmek istediğim zaman da tortular radyatör üzerindeki fanın yani pompanın içerisine girdi ve dönüşünü engelliyor. Ve bunun benim hatam olduğunu söylüyorlar. Ürün garantisi bittiğinde, genellikle ücretsiz onarım veya değişim hakkı kalmaz. Ancak, bazı durumlarda üretici veya satıcı firma, ürünün belirli bir süre içinde ortaya çıkan kronik sorunları kabul ederek, garantiden bağımsız olarak onarıma veya değişime izin verebilir. İşte bu müşteri memnuniyeti ve ürünün arkasında durmaktır.

profile profile profile

Halil sonuçtan hiç memnun değil

ServisPoint'in Çözülemeyen Fan Arızası

06 Şubat 2025 05:57

28 Mayıs 2024 22:02
MSI Türkiye Kendi Malının Arkasında Durmuyor!
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Oluşan Hasar Ve Aşırı Ücret Talebi

16 Nisan 2025 18:06
Bora sonuçtan hiç memnun değil

MSI Türkiye MSI Donanımsal Hata Ve Servisinin Başarısızlığı

05 Ocak 2024 01:25