Can sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 12:15

Mr.Eds Sakarya firması olan sahibi M*** bey olan gerçekten bugüne kadar severek kullandığım ürünleri Instagram'dan takip etmem M*** Bey'in çalışma azmine başarılarını her şeyini severek takip ediyorum Ama son iki alışverişimde gerçekten ürün kalitesi yerlerde olan ürünlerle karşılaştım ve bunu müşteri hizmetlerine bildirmeme rağmen bir hanımefendi aradı beni hiçbir şekilde yardımcı olmak için bir cümle kullanmadı kendisine gayet normal geldiğini maliyetlerden dolayı bu şekilde yaptıklarını bildirdi. Ben de kendisine bir daha alışveriş yapamayacağı mı bildirdim bana dalga geçer gibi teşekkürler ve iyi günler diyerek kapattı. Size göre para kolay kazanılıyor olabilir ama herkese göre bu şekilde değil Mr.Eds gerçekten size yakışmıyor. Ben bunu bundan sonra bütün sosyal medyada da paylaşacağım her gördüğüm yere de yazacağım bilginiz olsun.

profile profile profile
27 Temmuz 2023 13:02 (Şikayetten 47 dakika sonra)
Can
Can
02 Ağustos 2023 18:01

Merhaba Kendi verdiğiniz cevap 6 gün önce lüle göndereceğiz dediniz göndermediniz kendi söylediğiniz şeyi verdiğiniz sözü dahi tutamıyorsunuz gerçekten pes

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

MR. Eds E23 Small King Seti: Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 10:00

Eds King Small Nargilem: Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Hüseyin
04 Nisan 2025 11:15
Eds King Small Nargilem: Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 19:20