Motul Sitesinden Aldığım Ürünü Orijinal Mi Kontrol Ettirmek İstiyorum!

10 Aralık 2023 13:31

https://shoptr.motul.com sitesinden aldığım ürünün üretim tarihi kısmı hafifçe silinmiş ve gösterge çubuğu en alta inmiyor. Bunlar haricinde, bidonun kalitesi, sertliği, etiketleri ve diğer ibareler istediğim seviyede.

Yurt dışı sitelerde ve yetkili Motul satıcılarında yaptığım araştırmalar sonucunda, tam olarak bir günümü alan sonuçları aktarıyorum. Ayrıca, ürünün litre gösterge çubuğu, 'Made in Italy' ürünlerin genelinde en alt seviyeye inmiyor ve üretim tarihi lazerle işlenmiş ve silinmeyen şekilde değil. Piyasadaki sahte Motul ürünleriyle aynı ibareleri taşıyor.

Yanıldığımı düşünmüyorum, ancak yetkili Motul satıcılarından şunu istiyorum: Aldığım ürün hakkında beni detaylıca bilgilendirin. Gerekirse bu yağı çöpe atarım, sağlığınız önemli değil, ama insanları ve özellikle beni doğru bilgilendirin. Zira yanlış bilgi kirliliği beynimizi bozdu artık.

Ferhat

Merhaba online alışverişle Motul Specific 2312 0W-30 Tam Sentetik Motor Yağı 5 l satın aldım. Arabamın ustası yağın orijinal olmayabileceğini söyledi, gerekçe olarak da yağ gösterge çizgisinin yukarıda kaldığını, tabana kadar inmediğini söyledi. İnternette araştırdığım motül videolarında da Gösterge Çizgisi alta tabana kadar inmiyorsa ürün sahtedir diyorlar. Ürünümü nasıl sorgulatabilirim? Etiket Barkod no: 3 374650 257877 Üretim Tarihi : 09.07.2022 633807M1

Ferhat

Merhaba benimde aldığım üründe gösterge çizgisi bidonun altına kadar inmiyor. Orijinal olup olmadığı ile ilgili bende de şüpheler uyandı. Siz bir sonuç elde edebildiniz mi?

Motul Sitesinden Aldığım Ürünü Orijinal Mi Kontrol Ettirmek İstiyorum!
Şeref
Şeref

Yok Ferhat bey hiçbir sonuç elde edemedim ne ilgilenen var ne telefon eden var ne de mail atan var ben böyle bir firma görmedim arabama koydum mecburiyetten kullanıyorum yapacak bir şey yok varsa bir anormallik hak yerini bulsun ne diyeyim ben Allah a havale ettim gerisi teferruat

Dilber
19 Haziran 2024 17:40
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 10:51
Güven Vermeyen Ürün Takip Sistemi Ve Eksik Açıklamalar
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 20:33