Motomax Firmasından Sena Kask Alışverişi

30 Ağustos 2023 10:17

Motomax (Hasanpaşa) firmasından 08.07.2023 tarihinde Sena impulse Kask aldım. Kask kendinden intercomlu bir kask. Kaskın sorunu intercom şarj tutmuyor. Arızalı. 1 hafta sonra kaskı götürdüm. Arızalı olduğunu belirttim ve değiştirilmesini talep ettim. Değiştirdiler. Fakat aynı sorun bu yeni verdikleri kask'da da vardı. Tekrar götürdüğümde bu sefer Sena'nın bu modellerinde sorun olduğunu üretici firma ile görüşeceklerini ve ona göre işlem yapacaklarını söylediler. Yaklaşık 25 iş günü kadar bekledikten sonra aynı kaskımı bana geri verdiler, bu bekleyiş sırasında Sena'nın yeni bir yazılım çıkaracağını ve güncelleme ile sorunun giderileceğini söylediler. Sonuçta geri verdiklerinde Sena yazılımda çıkarmamış ve kaska yeni yazılımda yüklenmemişti. Ama bana kaskı yapıldı diye verirken yazılımının güncellendiğini ve sorunun giderildiğini söylemişlerdi. Şimdi Tüketici Mahkemesi ve diğer kanuni yolları araştırıyorum.

31 Ağustos 2023 18:34

Firmadan Hilmi Bey aradı, yardımcı oldular. Ürünü başka marka ürün ile değiştirdim. Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

09 Eylül 2023 10:33 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Motomax müşteri memnuniyetine son derece önem veren bir firmadır. Bir sonraki alışverişlerinizde tekrardan görüşmek üzere. Saygılar

Huseyin
Huseyin

Ahmet bey merhaba sizin bahsettiğiniz aynı üründen bende aldım. Yazdıklarınızı okuyunca resmen kendi sorunlarımı gördüm. Ne yaşadıysanız aynısını şu anda bire bir bende yaşıyorum. Aynı cevaplar aynı bahaneler ve hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. Çok fazla konuşulacak bir şey yok haksız ticaret bu olsa gerek...

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kask İade Sürecinde İletişim ve Süreç Sorunları

Tolga