Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Yetkili Servisteki Cihazımın Parçası Yok Yardımcı Olan Yok

19 Ağustos 2024 16:32

1 ila 7 gün arasında servis süresi verilen notebook için 2 haftadır, yani 12 iş günü oldu, bekliyorum. Servis aradı, parça yurt dışından gelecek dedi. Gümrük vs. 2 hafta daha süreceği söylendi fakat 20 iş günü sonrası yasal hakkım olan değişim isteyeceğimi belirttim. Ve bunu şimdi yapsanız dediğimde, 20 günü beklemem söylendi. Ben bu laptopu iş için kullanıyorum, mağdur etmezseniz yardımcı olsanız dedim, yapacak bir şey olmadığı söylendi. Kardeşim, belli işte yetişmeyecek 20 iş gününe, neden bana yardımcı olmuyorsunuz? Üst model verseniz, üste para da veririm, yenisini alacak gücüm de var fakat fazla olacak bu kez de. Yardımcı olunmamasına üzüldüm açıkçası. Keşke bir çözüm üretilseydi ya da servisten gelene kadar olsun bir cihaz verselerdi.

22 Ağustos 2024 15:59

Monster yetkili servis parça bulamadım dedi fakat buraya 20 gün doluyor değişim isteyeceğimi yazınca tamir edildi olarak ürünüm tamiri bitmiş olarak dosyası kapatıldı fakat 3 gün oldu hala kargolanmadı. Bu yazışmalarım ve şikayetlerimi kanıt olarak tutuyorum en kısa sürede çözüm bekliyorum kargo şirketinede teslim edilmemiş sorgulamasını yaptırdım.

19 Ağustos 2024 16:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Ağustos 2024 16:54

İlginiz için teşekkür ederim yanlış anlamayın derdim cihaz değişimi değil ama gerçekten iş için kullanıyorum gecikmesi sorun oluyor gerekirse üst modeli için aradaki farkı öder onu da alabilirim değiştirebilirsiniz ya da tamirde edebilirsiniz en hızlısı neyse o olsun istiyorum başka amacım yok

20 Ağustos 2024 10:47
22 Ağustos 2024 08:25

Kargolama yapılmadı servis buraya yazana kadar tamirat yapmadı 3 gün bakalım kargolanacak mı keşke değişim yapsaydınız daha erken gelirdi belki.

23 Ağustos 2024 10:22

Arayan soran yok ben arıyorum çözen yok. İlla CİMER üstünden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmam gerekecek sanırım.

Emine sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2024 12:36
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 18:30
Emirhan sonuçtan memnun değil