Monster Yetkili Servisinin Ekranımı Bozması

01 Ağustos 2023 21:23

16.07.2023 tarihinde Monster abra a5 v16.6 model bilgisayarımı donanımsal bozukluk nedeniyle servise gönderdim. Benim sorunum bilgisayarın başlamaması ve kendini kapatmasıydı. Belli bir zaman sonra anakartın değişmesi gerektiğini, bu yüzden bilgisayarın açılmadığı söylendi. 7200 lirayı ödeyip anakartımı değiştirdim. Sonra beni tekrar arayıp ekran panelinde sorun olduğunu, ekrana görüntü gelmediğini söylediler. Değişmesi gerektiği söylendi. Ben bunu kabul etmedim ve yaptırmadım. Çünkü ekranda bir sorun olmadığını biliyordum ve bilgisayarımı teslim aldığımda ekrana görüntü gelmiyordu. Fakat elimde servise göndermeden önce çektiğim videoda ekrana görüntünün geldiği çok açık bir şekilde gözükmekte. Fakat servisten sonra ekranımda hiç olmayan sıkıntılar olmaya başladı. Ekranda görüntü var ama parlaklık o kadar kısılmış gibi duruyorki neredeyse hiçbir şey gözükmüyor. Benim bu şekilde bir problemim hiç olmadı. Bu sorunun sizin çalışanlarınızdan dolayı olduğunu adım gibi biliyorum. Ayrıca donanımsal olarak sıkıntısı olan bir bilgisayara format dahi atılmadan hatalarına bakılmadan göndermişler. Şimdi ben ekrana düzgün bir görüntü gelmediği için formatta atamıyorum. Bu nasıl bir baştan savma bir iştir? Ben Monster'e güvenerek bilgisayarımı veriyorum, bana hiç problemim olmayan şeyleri bozup geri veriyorsunuz. Dilerseniz size çektiğim videonun görüntülerini de atabilirim. Servisten sonraki haliyle hiç alakası yok. Önceden net bir görüntü varken şimdi görüntü neredeyse yok. Gerekli şikayet işlemlerini en kısa zamanda başlatacağım. Ben bu yaptığınızdan sırf para kazanmak için insanların bilgisayarlarını bozduğunuzu çıkarıyorum. Her iki senede bir bilgisayarımı değiştiren biri olarak, bir daha asla Monster almak gibi bir düşüncem artık kalmadı. Bu saatten sonra da kimseye önermeyeceğim bir marka olarak kalıcak.

01 Ağustos 2023 21:26 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Ağustos 2023 12:39

Değerli İsmail M., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Birol sonuçtan memnun

Birol
04 Ocak 2024 14:30
"Kapağın bedelsiz değişimi kabul edildi. Mert ve Remzi beye teşekkür ederim"
Monster Teknik Serviste Cihaz Çizilmesi
Doğa sonuçtan hiç memnun değil

Doğa
17 Haziran 2023 16:57

Monster Notebook Ana Kart Güney Çipi Arızası

Yusuf
18 Temmuz 2023 10:06
Oğulcan sonuçtan çok memnun

Oğulcan
02 Ocak 2024 17:26
"Anakartın 1 yıl garantisi bulunduğu için ücretsiz ana kart değişimi yapıldı, teşekkürler."

İlayda
05 Mart 2024 01:45