Monster Tulpar T7 2.6.2 Servis Gecikmesi

Monster Tulpar T7 2.6.2 Servis Gecikmesi
09 Haziran 2024 13:07

2 Haziran Pazar günü Trendyol'dan Monster Tulpar T7 20.6.2 aldım. Satıcı ise Monster'dı. 4 Haziran Salı günü elime ulaştı ve ölü piksel olduğunu fark ettim. 2 adet ölü piksel ile direkt Kadıköy teknik servisine götürdüm. Tahmini süre 1-7 gün dediler. 5 Haziran Çarşamba günü mesaj geldi: 'Talebinize uygun olarak ürününüzün değişim işlemleri başlatılmıştır.' diye. 7 Haziran'da bilgi almak için aradım. 0 ile değişim yapılacak dendi, cihaz bekleniyor bilgisi verildi. Tahmini süre sorduğumda 1-14 gün dendi. Kadıköy mağazasında stokta var olarak gözüküyor ama beni bekletiyorlar. Hâlâ aldığım cihazı kullanamadan servise götürdüm ve bu gidişle bayramdan sonraya kalacak. Cihazı deneme fırsatım olmadı bile ve benim 15 günlük koşulsuz iade sürem bitmiş olacak. Bu gidişle bayramdan önce yeni cihazımın teslim edilmesini istiyorum. Konu hakkında yardım bekliyorum.

09 Haziran 2024 13:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

10 Haziran 2024 12:15

Değerli Enes Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Durum nedir acaba değişim yaptılar mı hangi tarihte yaptılar?

Monster Tulpar T7 Kasa Ve Menteşe Sorunu

10 Nisan 2024 17:45
Burak sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 13:22
Monster Notebook İçimdeki Çocuğu Öldürdünüz Teşekkürler.
Monster Notebook İçimdeki Çocuğu Öldürdünüz Teşekkürler.
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 10:55

Monster Notebook Kategorileri