Monster Teknik Serviste İletişim Ve Güncelleme Sorunu

16 Ekim 2024 13:40

Bu ayın 12'sinde Monster Beşyol teknik servisine bellek sorunundan dolayı cihazımı bıraktım, mesaj olarak takip linki attılar ve pazartesi günü BIOS'un da güncellenmesini istedim. Monster teknik desteği arayarak söyledikten sonra 'Cihazınız hazır' diye mesaj geldi. Sonra ek arıza talebi yetkili servise iletildi dendi. Salı günü, yani dün de 'Ne kadar sürer, bugün alabilir miyim?' diye sorduğumda 'Gün içerisinde yapılması planlanıyor' dendi. Bugün hala mesajdaki linkte 'Ek arıza yetkili servise iletildi' yazıyor. Bugün tekrar sordum, 'Cihazınız hazır olup son testler yapılmaktadır' dendi ama hala 'Ek arıza iletildi' yazıyor ve bir şey değişmedi. Linkteki sitede ya da başka bir linkte bilgi gelmedi. 'Son test yapılıyor' deniliyor ama linkte öyle bir şey yazmıyor, en son 'Yetkili servise iletildi' yazıyor, herhangi bir işlem yapıldığı ya da yapılacağı yazmıyor.

16 Ekim 2024 13:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Ekim 2024 14:13

Merhaba Muhammed Bey, Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

18 Kasım 2023 12:50
Monster Bilgisayar Teknik Servis
Monster Bilgisayar Teknik Servis
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 00:07
Zeynep sonuçtan memnun

02 Şubat 2024 13:48
"Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim."

15 Temmuz 2024 00:35
Erdem sonuçtan memnun