Nuri sonuçtan çok memnun

Monster Notebook SSD Uyumlu Mu

08 Temmuz 2023 15:26
Nuri'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bilgisayarım Monster abra a5 v17.2 SSD yükseltmek istiyorum. Alacağım SSD ve bilgisayar uyuyor mu diye soracaktım, mail attım ama bir dönüş alamadım. Bir de buradan sormak istedim. Mail yoluyla ulaşırsanız sevinirim. Alacağım SSD = 'Kingston nv2 snv2s/1000g 1 TB PCle 4.0 nvme m. 2 SSD'.

08 Temmuz 2023 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Temmuz 2023 15:31

Değerli Nuri Ö., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Nuri

03 Nisan 2025 20:14
Ömer sonuçtan çok memnun

Monster Ekran Görüntüsü Alamıyorum

01 Şubat 2024 18:20
"Öncelikle sorunumu giderdiği için Mert beyden teşekkür ediyorum. Sorun yazılımsal olarak intelden kaynaklanan ve genel her intel kullanıcısının karşılaştığı bir durum olduğunu öğrendim. Monster notebook abra a5 im ile uyumlu olan sürümü Mert beyin yardımıyla temiz kurulum olarak yaptık. Ekran gelmeme soru ve PUBG düşük FPS alma sorunum çözüldü şu an orta ayarlarda kasmadan 130FPS civarında ekran takılmadan oynayabiliyorum. NOT:Bios sürümüm güncel değil, cihazım 6 aydan fazla süre bakıma göndermedim bu işlemleri yaptığımda daha fazla performans alacağımı düşünüyorum."

29 Mayıs 2023 19:25
Umut sonuçtan memnun