Monster Notebook Servis Deneyimi Ve Kullanım Ömrü

01 Aralık 2023 21:08

7 Kasım'da şarjının çabuk bitmesi, klavye hassasiyetinde problem olması ve bakım yapılması için servise teslim ettiğim cihaza pil durumuyla ilgili bir problem olmadığı, klavyesinde ise yoğun kıvamlı bir madde döküldüğüne dayanarak geri dönüş yapıldı. Öncelikle, pil durumu sadece Google Chrome'da tasarruf modundayken maksimum 25-30 dakika dayanıyor ve buna problem yok deniliyor. Klavye için ise talep edersem klavyenin ücretli olarak değiştirilebileceği belirtildi, ancak ben böyle bir istekte bulunmadım. Çocuktan dolayı bir dökülme durumu yaşanmış olabilir. Herhangi bir şeyde aksini teklif etmedim. Ben bu cihazı 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Klavyedeki problem bu şekildeyken kullandım ve bir sorun yaşanmadı, ancak servise tam 2 yıl olduğunda verdim. Yani, garanti kapsamında verdim ama servisten cihazımı alalı 10 gün olmadan ekte paylaştığım videodaki gibi görüntümde gidip gelme, çizik olma gibi problemler yaşamaya başladım. Ya cihaza bakım yapılırken bazı bağlantılar çıkarıldıktan sonra yeniden monte edilirken gevşek yapıldı ya da Monster'ın kullanım ömrü sadece 2 yıl. Garanti kapsamında teslim ettiğim cihazın bu şekilde geri dönüş yapılarak sadece temizlenip teslim edilmesine anlam veremiyorum. Maalesef ki 'ömür boyu bakım' gibi güven veren ifadeler tecrübe edildiğinde sınıfta kaldı. Teşekkürler Monster.

01 Aralık 2023 21:12 (Şikayetten 4 dakika sonra)

02 Aralık 2023 12:18

Sayın Hakan A., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman 0850 255 11 11 numaramızdan veya "[email protected]" adresine mail atarak Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Salih sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 15:08

05 Haziran 2024 16:08
Monster Servisinden Klavyem Parçalanmış Döndü
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 10:00
Monster Bitmek Bilmeyen Sorunlar