Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Şarj Işığı Yanıp Sönüyor

Monster Notebook Şarj Işığı Yanıp Sönüyor
01 Nisan 2023 21:24

Monster notebookumda oyun oynarken bazen şarj ışığımın yanıp söndüğünü fark ediyorum. Ve o sırada ister istemez hafif FPS düşmesi oluyor. Daha yeni başka bir nedenden dolayı teknik servise göndermiştim. Gönderdiğim vakit pil sorununu da söylemiştim fakat pil değerlerimin normal olduğunu söylediler. Muhtemelen ben bu şikayeti yazdığımda tekrar teknik servise göndermemi isteyecekler. Fakat bu firmayı ben her gün arayıp deprem bölgesinde olduğumu, bilgisayara ihtiyacım olduğunu (derslerin online olması vs.). O yüzden bilgisayarı gönderme imkanımın kısıtlı olduğunu belirtmiştim. Şöyle özetleyeyim 3 sorun için göndermişsem bilgisayarı, ikisi çözülüp biri çözülmemiş olarak geri geldi bana

01 Nisan 2023 21:29 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

03 Nisan 2023 09:54

Değerli Yusuf B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan K.

Yusuf
03 Nisan 2023 10:12

Defalarca aramama rağmen teknik servisin hatası yüzünden bilgisayarımı tekrar göndermemi istiyorsunuz. Zaten kargolara kötü davranıldığını biliyorsunuz benim bilgisayarı gönderme sürecim bile sancılı şekilde oluyor. 2 günde bilgisayar gelene kadar neler oluyordur tahmin bile edemiyorum. Zaten vize - ödev teslim zamanım geldi. İstesem de gönderemiyorum size, ki bunu da bilgisayarım teknik servisteyken çokça belirtmiştim. Her neyse sorunuma çözüm sunulmadı şu anlık arkadaşlar, arayan kişiye de rica ettim gelen tüm bilgisayarları iyice incelesinler diye. Benim başım ağrıdı ama başka insanın başını ağrıtmasınlar. Düzgün bir şekilde tüm bilgisayarlarla ilgilensinler (umarım)

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Monster Kontrol Panelinde Turbo Modunun Kaybolması

25 Nisan 20:52
Servis Sonrası Monster Kontrol Panelinde Turbo Modunun Kaybolması
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sonrası Ekranda Oluşan Kırık İçin Çözüm Sunulmadı

25 Eylül 15:09