Monster Notebook Oyun Oynarken Şarj Problemi!

17 Aralık 2023 20:29

Monster Notebook Abra A5 V17 bilgisayarımı satın aldıktan sonra yüksek parlaklıkta oyun oynarken bilgisayarın şarj almayı kestiğini fark ettim. Şarjı çıkarıp tekrar takmam gerekiyor ve bu durum iki dakikada bir tekrarlanıyor. Düşük parlaklıkta oynamak zorunda kalmak ve oyunun ortasında performansın düşmesi gerçekten can sıkıcı. Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini öğrenmek istiyorum.

25 Ocak 2024 22:51

Monster Abra A5 V17 Bilgisayarım ile FİFA 23 oynar iken bir süre sonra şarj almayı bırakıyor fişi tekrar çekip takmak zorunda kalıyorum ve bu 2 dakika'da bir tekrarlıyor şarj kesildiği için de oyun kasmaya performansta düşmeye sebep oluyor, daha önce aynı şikayeti iletmiştim control Center uygulamasını silmem önerildi, sildikten sonra 3 gün bu hatayı almadım sorunsuz bir şekilde devam etim fakat 3 gün sonunda tekrar bu hatayı almaya başladım. Oyun bilgisayarı diye satın aldım fakat oyun oynayamıyorum.

22 Aralık 2023 21:49

21 Aralık 2023 15:50

Control Center uygulamasını sildikten sonra düzeldi fakat bugün tekrar aynı şekilde FİFA 23 oynarken şarj almayı kesti

17 Aralık 2023 20:33 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Aralık 2023 11:19

Değerli Furkan B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

Yorumlar (6)

Şikayeti Çözüldü

Hocam merhaba, Aynı sorun bende de var ve bu durum sinirimi zıplatma noktasına getirdi. Basit oyunlarda sorun olmuyor mesela football manager tarzı oyunlarda ama battlefield tarzı call of duty tarzı oyunlarda ve FİFA 2024 de falan aynı sorun bende de var. Oynarken birden şarj almayı kesiyor, şarj adaptörü prizden tak çıkar tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum. Hatta ben şu yönetimide denedim bataryayı çıkarayım dedim bu seferde belli bir zaman sonra laptop kapandı. Sormak istediğim başka bir konu sorunlarımız anı bende de o uygulama kurulu sileceğim ama sende de adaptör bayağı bir ısınıyormuydu?

Burak

Control Centerı silmek sorunu çözmüyor. Batarya ısınması bende de var. Anormal derece de mi pek sanmam.

Burak

Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabildin mi?

Şikayeti Çözüldü

Burak

Control Center olmadan nasıl klavye ve fan ayarları yapacağız? Monster'in sunduğu çözüm bu mu?

Furkan
Furkan

Evet control Center uygulamasını sildikten sonra sorun çözüldü

16 Aralık 2023 01:05
Ali sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 11:42
"Öncelikle Atakan Beye çok teşekkür ederim control merkezi ve güç seçenekleri ayarlarımı ayarladı anydesk den bağlanarak sorun şu anlık çözüldü gibi çünkü oyunu açtım baktım sorun yok"
Samet sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Şarj Kesme Oyundayken