Dogan sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Menteşe Kırılması Ve Çıkması

Monster Notebook Menteşe Kırılması Ve Çıkması
23 Eylül 2024 01:18
Dogan'ın Teşekkür Mesajı
“Monster ekiplerine çok teşekkürler çok iyi ilgilendiler gerek müşteri hizmetleri gerek servis ekibi hepsine ayrı teşekkürler hiçbir sorun yaşanmadı 1 hafta kalmadan elime ulaştı düzgün bir şekilde.”

1.3 yıldır Abra A7 "V14.3" model laptop kullanıyorum. Bugün laptopu açarken tık diye ses geldi ve aşırı korktum çünkü alalı daha yeni olmuştu. Tekrar ne oluyor diye bakmak için kapattığımda ise menteşenin yerinden kalktığını ve kırıldığını gördüm. Gerçekten çok üzücü bir durum çünkü yeni almıştık ve beklemiyordum böyle bir şey. Laptopun performansına denecek bir şey olmamasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşmak beni gerçekten aşırı üzdü. Monster notebook ekiplerinden destek istiyorum.

23 Eylül 2024 01:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Eylül 2024 15:55
Dogan
23 Eylül 2024 20:35

Tamamdır Teşekkürler Tekrardan iletişime geçmeniz için beklemedeyim.

Dogan
07 Ekim 2024 16:03

Velican sonuçtan çok memnun

Velican
02 Ekim 2023 15:44
"Çok teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2023 23:59
"Pazartesi günü kargo ile cihazı ilettim. Anında iletişime geçtiler. Cihaz Çarşamba günü ellerine ulaştı. Belirttiğim arızayı ve cihazın periyodik bakımını titizlikle yaptılar. Bugün cihazımı teslim aldım. Markanın kalitesini teknik servis desteği belirler. Süreç Baştan sona çok hızlı ve rahat ilerledi. İlgi ve Emeklerinden dolayı Monster Ekibine Teşekkür ediyorum."
Monster Notebook 8 Ayda Menteşe Sorunu: Bilgisayarımın Ekranı Zarar Gördü
Cagatay sonuçtan çok memnun