Hüseyin sonuçtan memnun değil

30 Temmuz 2024 14:33

Monster pusat 7.1 kulaklığımın kulak pedleri soyuldu öyle rahatsız edici durumda ki kulaklığı kullanamıyorum, elime yüzüme hep dökülenler yapışıyor.
13.02.2024 tarihinde Küçükçekmece teknik servisine gittim arkadaş faturasını bulamadığım için benimle ilgilenmedi parasıyla almak istediğimi ancak ped satışımız yok dedi. Şimdi yerli ürün kullanalım diyoruz hatamı ediyoruz. Pedler yıpranınca kulaklığı atıp yenimi almamız lazım.

30 Temmuz 2024 14:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Temmuz 2024 16:36

Değerli Hüseyin N., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Hüseyin
Hüseyin
09 Ağustos 2024 15:11

Yedek parça satışı sunuldu aldığım 2. Pedler zaten 3. Pedi de alamam sürekli böyle ped mi değiştireceğim

19 Aralık 2024 01:01
Kulaklık Pedleri Aşındı Yedek Parça Bulunamıyor
Kulaklık Pedleri Aşındı Yedek Parça Bulunamıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 15:03
Monster Bilgisayar Oyuncu Kulaklık Pedi Sorunu.
Gökhan sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2023 01:00
"Şikayetimden sonra ki gün beni aradılar. Ürünü servise gönderdim. Petler değiştirilmiş ve çok kısa bir zaman içerisinde ürünüm elime ulaştı. Teknik servise ve Monster ekibine çok teşekkür ediyorum ilgi alakanızdan çok memnun kaldım."

02 Şubat 2025 11:57
Monster Notebook Kulaklık Pedleri Soyuldu