Adnan sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Garantisi Hala Olan Laptop'ta Klavye Değişimi İçin Yine Para İstenmesi

13 Mayıs 2023 13:01

2017'de Monster'dan bir dizüstü bilgisayar aldım, hay almaz olaydım. 2 senede 1 net bir şekilde servise gitmek zorunda kalıyorum ve genel olarak temizleme dışında hep geçici çözümlerle geçiştirildim. Üstelik para da veriyorum yani, 2022 haziran da ücreti karşılığında klavyem değiştirildi (bana göre kullanıcı hatası olmamasına rağmen). Daha garantisi bitmeden yine bozuldu ve simdi tekrar para isteniyor. Yıllar önce ayrıca yaşadığım grafik kartı sorunu (üretici kaynaklı) da isletim sistemini yenilerseniz sorun çözüldü seklinde bir öneriyle geçiştirildi yani o da çözülmedi ve onunla ilgili de video kayıtlarım var. 10 üzeri senedir Macbook kullanıyorum bir defa problem yaşamadım. Yerli olsun diye aldım gerçekten keşke MSI almış olsaydım.

13 Mayıs 2023 13:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

13 Mayıs 2023 13:32

Değerli Adnan O., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Adnan
Adnan
13 Mayıs 2023 13:48

Tarafıma gerekli ve de makul bir açıklama yapıldı bunun için teşekkür ederim fakat üzülerek Monster hakkında genel tecrübe olarak fikrimin değişeceğini söyleyemeyeceğim. Çünkü gaming bilgisayarı da olsa donanım ve yazılımsal olarak diğer bilgisayarlara kıyasla bu cihazların daha dayanıklı üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Monster bu anlamda bir hayli gözümden düştü, almamak ve aldırmamak için elimden geleni yapacağım.

Ege sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmetiyle Mağduriyet

23 Mayıs 2025 20:47

28 Temmuz 2025 18:31

Monster Laptop'un Garanti Süresi Sonrası Kronik Sorunları

18 Mart 2025 12:05
Melih sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:51
Beytulla sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 14:17

Monster Notebook Kategorileri