Berat sonuçtan memnun değil

Monster Notebook Format Sonrası Windows Güncelleme Sorunu

Monster Notebook Format Sonrası Windows Güncelleme Sorunu
05 Ocak 2024 11:19

Merhabalar. Dün teknik servise bıraktığım Monster bilgisayarımı aldım. Gerekli olduğu için format atılmış. Ancak sorunum, içerisine yüklenmiş olan Windows 10 sisteminin asla güncel görünmüyor oluşu. Denetlememe rağmen güncellenecek dosya göstermiyor. Bu konuda birçok video izledim ve denemelerde bulundum ama hiçbir sonuç alamadım. Windows 10'un son sürümünü indirmeye çalıştığımda ise bilgisayar hata verdi ve ısrarla kendini eski haline getirdi. Bunu yapmaya çalışıyorum çünkü Windows 11 yükseltmesi için bu zorunlu. Ben bilgisayarımı servise vermeden önce Windows 11 kullanıyordum ve buna alışkındım. Yani yüklenmiş olan sistem son sürüm olmadığı için yükseltme yapamıyorum. Ayrıca bu yüzden Valorant oynayamıyorum. Anladığım kadarıyla Valorant'ın oyun içi hile karşıtı geliştirdiği Vanguard programını şu anki sürüm desteklemiyor. Dolayısıyla Monster bilgisayarınızla istediğim oyunu oynayamıyorum.

05 Ocak 2024 18:48

Daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum. Geri dönüş aldım ama çözüm alamadık. Şikayetimin ve aldığım hataların ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yarın teknik servise gideceğim çünkü böyle olmuyor. Zaten teknik servise para bayılmışım. Eski Windows10 formatı oyunlarımı kaldırmıyor. Yükseltemiyorum da. Ve bana görüştüklerimden birisi siz w10 için ödeme yaptınız 11e dahil olmuyordur gibi bir şey demeye getirdi. W1o sahipleri ücretsiz 11e ulaşabiliyor zaten. Sorun w10un yüklenen hali güncel olmaması ve bu yüzden 11e yükseltemiyor oluşum. Güncelleme yapılmıyor. Neden? Yanlış anlaşılmasın benimle ilgilendiler ama sonuç alamadık. En son çare teknik servis dediler. Yarın servise getireceğim. Tekrar ediyorum gelen hatalar ve ilk şikayet metnimin ekran görüntüsünü ekledim. Umarım yardımcı olursunuz. Servise ödediğim paradan sonra bundan da bir ödeme beklenmez diye umuyorum. Gerildim artık yeter!

(Normalde daha açıklayıcı ve daha sakin bir yazı yazmıştım ama Şikayetvar sitesi sağ olsun sildi daha bir gerildim ve bunu hızlıca yazdım...)

Ek
05 Ocak 2024 11:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Ocak 2024 14:14

22 Ekim 2023 14:51