Adem sonuçtan memnun

Monster Notebook Control Center 3.0 Sürekli Performans Modunda

Monster Notebook Control Center 3.0 Sürekli Performans Modunda
26 Kasım 2023 11:04
Adem'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden sonra iletişime geçilmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Sadece hiç müsait olmadığım bir zaman olduğu için açamadım. İlgi ve alaka için teşekkür ederim.”

Monster Abra A7 v13.1 bilgisayarımda bir sorun yaşıyorum. Control Center'ı ne zaman açsam sürekli performans modunda oluyor. Kütüphanede ya da herhangi bir yerde kullanamaz oldum. Bana uçak kaldırıp kaldırmadığımı soruyorlar artık. Fanları manuel olarak ayarlamaya çalışsam da durduk yere uçuşa geçiyor bilgisayar. Performans modunda sessize alıp geri çıkıyorum, sonra yine giriyorum yine performans modunda olduğunu görüyorum. Vize haftası kütüphanede uçağımla çalışmak oldukça zor olmaya başladı.

26 Kasım 2023 11:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Kasım 2023 13:05
Adem
19 Aralık 2023 16:47

08 Mayıs 2024 04:40

18 Haziran 2023 17:52
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 19:21
Monster Abra A7 V13.3.4 Fan Gürültüsü Ve Kontrol Sorunu
Monster Abra A7 V13.3.4 Fan Gürültüsü Ve Kontrol Sorunu
Can sonuçtan çok memnun

19 Haziran 2023 13:37
"Teknik Servisin ilgisinden ve kısa bir süre içinde bana dönüş sağladıkları için teşekkür ediyorum."
Monster Notebook Kategorileri