Recep sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Bilgisayarımın Tamir Süreci Ve İkame Talebi

Monster Notebook Bilgisayarımın Tamir Süreci Ve İkame Talebi
22 Ekim 2024 15:03

Monster'ın iş bilgisayarı adı altında sattığı cihazları almak isteyenler dikkatli olmalı. İki senesi henüz dolmamış olan Monster Huma cihazımı 19.10.2024 tarihinde teslim ettim. İş için kullandığım ve bundan kazanç elde ettiğim için ikame bilgisayar talep ettim. Ancak böyle bir uygulama olmadığını ifade ettiler. 22.10.2024'te son durumun ne olduğu ve mağduriyetimi içeren bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Henüz müdahale edilmediği, normalde 20 iş günü olan tamir süresini 7 iş gününe çektiklerini ifade ettiler. Ben de bunun iş için kullandığımı, kazanç kaybına uğradığımı, öncelik rica ettiğimi ve öncelik veremiyorsanız da ikame istediğimi belirttim.

Sonuç:
Sayın Recep d***; size daha iyi hizmet verebilmek için anketimizi yanıtlamanızı rica ederiz, teşekkürler. Https://nx4. Biz/rgLyzvYB038

Yerli diye yöneldiğiniz bir markadan böyle yersiz bir muamele görmek istemiyorsanız, iş için kullanıyor ve kazanç sağlıyorsanız başka markalara yönelmeniz önerilir. Ya da yanınıza yedek bilgisayar alınız.

Arıza neydi: Durduk yere ekranda görüntü gidiyor ve renkli saçma sapan dizilimli pikseller geliyor. Mesela önemli bir toplantıda sanız ve sunum yapıyorsanız geçmiş olsun.

Sena
02 Eylül 2023 21:54

Monster Huma Notebookta Tekrarlayan Ses Kartı Arızası Ve Yetersiz Teknik Servis

15 Ekim 21:19
Monster Huma Notebookta Tekrarlayan Ses Kartı Arızası Ve Yetersiz Teknik Servis
monster-huma-notebookta-tekrarlayan-ses-karti-arizasi-ve-yetersiz-teknik-servis-3.pdf
monster-huma-notebookta-tekrarlayan-ses-karti-arizasi-ve-yetersiz-teknik-servis-2.jpg
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Gül
31 Aralık 2024 01:09
Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Sevgi sonuçtan çok memnun

Sevgi
31 Ocak 2024 13:33
"Müşteri temsilcilerinizi mutlaka eğitimden geçirin. Teşekkürler..."
! Yerli Üretici Kazansın! Monster Huma Laptop Aldığıma Pişman Ettiler
! Yerli Üretici Kazansın! Monster Huma Laptop Aldığıma Pişman Ettiler