Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 12:30

Bilgisayarı 25.09.2023 tarihinde genel bakım yapılması için gönderdim. Ve bir hafta sonra bilgisayar kendini güncelledi ve ben açtığımda ekran görüntü alma tuşuna bastım ve mavi ekran verdi ve biosta takılı kaldı. Genel bakım alındıktan sonra bu sorun meydana geldi. Bilgisayarı aldıktan sonra 12.10.2023 tarihinde tekrar arızasının yapılması için gönderdim. Ve ssdyi değiştirdiler ve tüm bilgilerim gitmek zorunda kaldı. Ve 30.10.2023 tarihinde bilgisayar aniden kapanmaya başladı.

31 Ekim 2023 12:34 (Şikayetten 4 dakika sonra)

31 Ekim 2023 12:49

Sayın Hüseyin S., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman mail atarak Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Fadıl sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 13:50
Şule sonuçtan memnun

23 Şubat 2024 14:18
Cebrail sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 20:22
"Sorun Yurtiçi Kargo'da eski numaramın kayıtlı olmasıymış ürünümün bakımları yapılmış ve kargoya verilmiş Mert beye tekrardan teşekkür ederim"
Dicle sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 14:11
Emincan sonuçtan memnun

01 Mart 2024 13:25
"Mert bey çok ilgilendi ve sorunumu hızlı bir şekilde halletti teşekkürler"

Monster Notebook Kategorileri