25 Eylül 2023 21:252.610

Yaklaşık 6 ay önce Aryond V27 monitör aldım ve 1 ay öncesine kadar sorun yoktu, fakat 1 ay önce birden ekran gitti ve adaptörden elektrik almama sorunu ile servise gönderdim servisten bugün geldi ve fotoğrafta da göreceğiniz üzere gelen adaptör orijinal adaptöründen farklı giriş kısmı da aynı şekilde farklı aşağı yukarı ayarlama kısmı da bozuk bu detaylar göz önünde bulundurularak sorunumun halledilmesini ve bana yeni cihaz gönderilmesini zararımın karşılanmasını rica ederim.

25 Eylül 2023 21:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Eylül 2023 08:40

Dönüşlerinizi bekliyorum gönderilmiş olan adaptörün Redline markasında olduğunu da belirtmek isterim orijinal adaptörü laptop şarj aletine benzerdi bilgilerinize sunarım. İyi çalışmalar

26 Eylül 2023 13:06

Değerli Derman P., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Hakan
5 Haziran 2024 08:462.586

"Monster sorunumu en kısada çözüp sapasağlam tekrar kargoladılar bu yüzden teşekkür ederim"

Monster Notebook Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü

İbrahim
31 Mart 2024 07:373.750

Monster Aryond 27 inc, ürünü yaklaşık 2 sene önce aldım. 6 Ay masada duran ve hiç dokunulmayan bu monitör, daha sonra aç...

4 Yorum

Monster Aryond A27 V1.2 Monitör Ekranı Durduk Yerde Bozuldu

Mert
23 Haziran 2023 14:373.448

Daha 3. Ay taksitini ödediğim Monster A27 v1.2 monitörümün durduk yerde ekranı gitti bir daha açılmadı, servise verdim h...

Monster Aryond A27 V1.2 Monitör Ekranı Durduk Yerde Bozuldu

Tümünü Gör