Monster Notebook Aldım FPS Alamıyorum

Monster Notebook Aldım FPS Alamıyorum
22 Mayıs 2023 17:30

Monster Abra laptopum var, iç mimarlık okuyorum ve aynı zamanda oyuncuyum. Ancak, bilgisayarım çok kasıyor ve FPS sorunu yaşıyorum. Eski bilgisayarımda FPS değerleri daha iyi olmasına rağmen, bu bilgisayarda bile 30 FPS bile alamıyorum. CS:GO bile açılmıyor. Şikayetimi belirttim, format attılar ancak hiçbir işe yaramadı. Hatta daha da kötüleşti. Acilen bilgisayarımın değiştirilmesini ya da bir çözüm bulunmasını istiyorum. Bilgisayarı aldığımdan beri CS:GO oynayamadım.

22 Mayıs 2023 17:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

23 Mayıs 2023 10:11

Tarık
Tarık
Şikayeti Çözüldü

Mümkünse iade et ve asla tekrar Monster'e bakma. Aynı sorunum vardı, "bilgisayarın içinde bilgilerim var format atmayın" dedim ama geldiğinde sadece format atıldı ve sende de olduğu gibi daha da kötüleşti. Ekip çok ilgisiz. İade et ve asla arkana bakma.

Buğrahan sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 19:33
Yüksek Performans Beklentisiyle Hayal Kırıklığı: Monster Abra A7'nin Oyun Deneyimi

10 Eylül 2023 22:03
Monster Notebook Kategorileri