Nihat sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Abra A7 13.3 Cihazım Açılmıyor.

01 Eylül 2024 14:07
Nihat'ın Teşekkür Mesajı
“Hizmet ve kalite olarak birinci sınıf bir firma yaşadığım bu sorunda ilgi ve alaka olarak beni çok mutlu ettiler tüm Monster çalışanları ve yöneticilerine içten teşekkürlerimi sunuyorum 🙂🙂”

Abra A7 V13.3 cihazım şarj kablosu takılıyken enerji alıyor ancak açılmıyor. Taktığım Pusat ek fan cihazımın güç düğmesine basınca kısa bir süre çalışıyor. Ardından duruyor. Enerji bağlantısını kesip statik elektrik yöntemlerini okuyup denedim ancak bir çözüm bulamadım.

01 Eylül 2024 14:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Eylül 2024 10:34

Değerli Nihat A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Nihat
05 Eylül 2024 00:57

16 Aralık 2023 20:14
Cüneyt sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 00:31
"Sorun çözüldü. Firma hemen iletişime geçti, teşekkürler."

29 Kasım 2023 01:23

17 Mart 2024 11:35
Ömer sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 17:47
"Mert Bey'e açıklayıcılığı ve yardımları için teşekkürler."
Monster Notebook Kategorileri