Batuhan sonuçtan çok memnun

Monster Muhasebe Onayı İade

22 Kasım 2023 21:14
Batuhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sanırım sistemsel bir hata olmuş gerekenler yapıldı ve siparişim kargoya verilmek üzere hazırlandı. Umarım böyle bir durumu ben veya bir başkası tekrar yaşamaz teşekkürler Monster ekibi.”

Senelerdir Monster kullanıcısı olarak gerçekten firmadan soğuduğumu ve bir daha alışveriş yapmayacağımı düşünüyorum. Laptop aldım ve aldığım modelden memnun kalmadım sebebi ekranda ışık hüzmesi vardı. Sonra üst modelin indirime girdiğini gördüm daha önce bütçemin yetmediği model şu anda yetiyordu ve iade talebinde bulunup o üst modele geçmek istedim. Sürecin en geç 1 hafta süreceği söylenmişti fakat 13 gün oldu her gün müşteri hizmetlerini aramaktan yoruldum her seferinde Muhasebeden onay bekleniyor denip süreci hızlandırıyoruz gün içinde dönüş yapılacaktır size dendi yapılmadı. İşim gereği bilgisayara ihtiyacım var ve bu durum yüzünden işlerim aksıyor. Buraya yazdığım dilekçede işe yaramazsa Tüketici Hakları'na dahi şikayet edeceğim.

22 Kasım 2023 21:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2023 13:11

Değerli Batuhan E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Batuhan
Batuhan
24 Kasım 2023 01:04

Adem sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 22:11
"Ayrıca son arayan Monster notebook yetkililerine de teşekkür ederim kısa sürede sonuca ulaştılar."
Eda sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 12:26