Monster Laptop Wi-Fi Problemi

26 Haziran 2023 15:09849

Elimde Monster h4 v513 model laptop var. Ancak bu laptopta Wi-Fi problemi yaşıyorum Bağlı olduğum her Wi-Fi anlık olarak gidip geliyor ve bu da benim işlerimi aksatıyor. Çözüm bulunmasını talep ediyorum. Cihaz mart ayında satın alındı. Yani şu an garanti kapsamında.

26 Haziran 2023 15:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Haziran 2023 15:46

Değerli Muhammet Ö., WiFi üzerinden ağ bağlanırken bağlantı sorunu veya kopma sorunları yaşıyorsanız aşağıdaki adımlar uygulanmalıdır; 1. BAŞLAT > Ayarlar > Ağ ve İnternet > Ağ Sıfırlama (Sıfırlama işleminden sonra cihaz yeniden başlatılmalıdır). 2. Intel® Kablosuz Bağdaştırıcıları için Windows® 10 Wi‑Fi Sürücüleri başlığı altında bulunan güncel WiFi sürücüsü indirilmelidir. 3. Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları > İntel Wifi (Cihaz modeline göre AC9560, AX201 vs. olabilir) > Sürücü > Cihazı Kaldır (Açılan pencereden Bu cihazın sürücü yazılımı kaldır kutucuğu işaretlenmelidir) > Kaldır adımları uygulanarak cihaz yeniden başlatılmalıdır. 4. Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra İntel sayfası üzerinden indirilen WiFi sürücü kurulmalı ve cihaz tekrar yeniden başlatılmalıdır. 5. Sorunların devam etmesi durumunda işletim sistemi yeniden yüklenmelidir. Yukarıdaki adımların uygulanması durumunda WiFi sorunlarınız devam ediyorsa veya Ağ Bağlanılamadı şeklinde hatalar alıyorsanız ikinci yol olarak komut istemi adımları uygulanmalıdır; 1. Başlat Menüsü üzerinden komut istemi yönetici olarak çalıştırılmalıdır, ardından adım adım aşağıdaki komutlar yazılmalıdır. 2. ipconfig /release 3. ipconfig /flushdns 4. ipconfig /renew 5. netsh int ip reset 6. netsh winsock reset 7. Kodları girdikten sonra cihazınızın yeniden başlatılması gerekmektedir. 8. Cihazınız yeniden başladıktan sona WiFi ağına bağlanmayı tekrar deneyebilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

30 Eylül 2025 12:31

Merhaba düzeldi mi acaba

Monster Wi-Fi Bağlantı Problemi Ve Kasa Kalitesizliği

11 Temmuz 2023 18:04705

"Teşekkürler"

Monster Notebook Laptop Wi-Fi Kesilmesi

8 Ağustos 2023 16:352.791

"Hızlı geri dönüş ve açıklayıcı çözüm önerileri için teşekkürler"

Monster Huma H4 V5.1: Bitmeyen Sorunlar Ve Wi-Fi Kabusu

9 Temmuz 2025 16:121.543

Monster Huma H4 V5.1 Laptop Wi-Fi sorunu Yaklaşık 1 sene önce almış olduğum Monster Huma H4 V5.1 marka bilgisayarımı hiç...

1 Yorum

Metin
Monster Laptop Oyun Oynarken Donma

Monster LaptopOyun Oynarken Donma

Enes
Monster Notebook Donma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Monster NotebookDonma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Nilsu

Öne ÇıkanKonular