Monster Laptop Elektrik Hatası

04 Temmuz 2023 00:21

Monster bilgisayarım açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Hemen teknik servisi aradım, bana elektrik yüklendiğini söylediler. Birkaç kısayol söylediler, ama sonuç aynı: ekrana görüntü yok, fanlar çalışıyor, klavye ışığı yanıyor ama görüntü yok. Bize ulaştırın, yapalım dediler. Teknik servise ulaştıktan sonra sorunun ne olduğunu ısrarla sormama rağmen cevap bile veremediler. Anakartı değiştirelim dediler ve 8000 TL ücret istediler. Sorunu sorduğumda cevap vermiyorlar, konuyu değiştiriyorlar. Teknik servisten aldıktan sonra tamirciye götürdüm, o da işlemcinin ve güney köprüsünün elektrik akımından dolayı yandığını söyledi ve 7000 TL istedi. Yaptırmadım. 2020 yılında aldım ve 3 yıl boyunca kullanmak bile nasip olmadı. Param çöp oldu. O birkaç bin TL az harcayıp MSI yerine Monster'ı tercih ettim. Ben aldım, siz üstüne biraz para ekleyip MSI alabilirsiniz. Anlaşılan sorun PC içinde depolanan elektriği atamamış ve parçaları yakmış. Klasik ev elektriği, evde yüksek voltaj veya kaçak durumu da yok, hiçbir kullanıcı hatası da yok. Keşke beni mağdur etmeselerdi de yerli markayı destekleseydim, ama ne yazık ki.

04 Temmuz 2023 00:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Temmuz 2023 11:35

Değerli Nehir D., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Melih sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:51
Edip sonuçtan memnun değil

Monster Notebook Cihazımın Anakartı Yandı

14 Ağustos 2023 12:05

11 Eylül 2024 20:47
Monster Kronik Ana Kart Arızası
Andaç sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 01:39
Monster Bilgisayarımın Bitmeyen Sorunları
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 10:30
Monster Notebook Kategorileri