Monster Laptop 5. Ekran Arızası Ve İlginç Durumlar

26 Eylül 2023 15:20

2.5 sene önce aldığım Monster Abra A5 V15.6 model laptop, 26.09.2023 tarihinde, ekranından 5. Arızasını yaşadı. Diğer 4 arızamın son 2'si bu arıza ile birebir aynı arıza ve önceki arızalardan sonra bilgisayarım şu anda garanti kapsamı dışında. Son arızamda bilgisayarımın ayıplı mal olduğunu söyleyip garanti belgesinde yazdığı üzere değiştirilmesini talep etmiştim fakat aynı arızayı 3 kere yaşamam gerektiği söylenmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bilgisayarımı servise göndermem, taleplerimi ise bir kağıda yazmam söylendi. Aynı arızanın çözümü için sürekli aynı sözler söyleniyor ve aynı çözümler öneriliyor fakat bir yere varılamıyor. İlk yaşandığı dönemde bilgisayarımın 1 yıllık daha garantisi duruyor iken, şu an garantisi biteli 6 ay oldu ve benim sorunum 4 farklı arıza kaydından sonra hala çözülemedi. Üstelik bu aynı arızayı 3. Kez yaşayışım, kanıtları da gerek bu sitedeki diğer şikayetlerimde gerek Monster arıza kayıtlarımda zaten gözüküyor. Bir diğer ilginç nokta da şuydu, önceki şikayetimde kanıt olması açısından şikayetimin içerisine arıza kayıtlarının kağıtlarının fotoğraflarını da koymuştum. Bu şikayetin sonrasında laptop elime ulaştığında bana bir arıza kağıdı da gönderilmedi. Elim kolum bağlı artık ne yapacağımı cidden bilmiyorum, bilgisayarımın tamir edilmesini değil ayıplı mal olarak değerlendirilip değiştirilmesini talep ediyorum.

26 Eylül 2023 15:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Eylül 2023 16:40

Değerli Çağatay Ö., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 01:25
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayarımda Kronik Arızalar Ve Sürekli Tekrar Eden Donanım Sorunları

09 Ağustos 2025 14:53
Monster Bilgisayarımda Kronik Arızalar Ve Sürekli Tekrar Eden Donanım Sorunları
Alperen sonuçtan memnun

09 Ocak 2024 15:13
Burhan sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 21:34
Monster Abra A5 V18.1.1 SSD Görmüyor
Berke sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 18:55
Monster Notebook Kategorileri