Ali sonuçtan çok memnun

Monster Bilgisayar İnternet Bağlantı Hızı Problemi

Monster Bilgisayar İnternet Bağlantı Hızı Problemi
15 Ekim 2023 12:53
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Güncelleme yapınca sorun çözüldü. Teşekkürler.”

İnegöl Teknosa şubesinden 08.01.2023 tarihinde aldığım Abra A5 V16.7.5 15,6" oyun bilgisayarında kablosuz internet bağlantısında problem yaşıyorum.

Aynı masada bu bilgisayar ve HP model başka bir bilgisayar ile hız testi yaptığımda, Monster bilgisayar ile 1,5 Mbps hız görürken HP modelde 8 Mbps hız çıkıyor. Bu bağlantı hızı düşüklüğü nedeniyle interneti kullanamıyorum, sürekli bağlantı kopup yeniden bağlanıyor.

Konu ile ilgili Teknosa İnegöl şubesine 03.10.2023 tarihinde ürünü serviste kontrol edilmesi için teslim ettim. Teslim ederken de özellikle bunun hız problemi olduğunu açıklayıcı bir şekilde Teknosa'daki arkadaşlar not yazdılar. Fakat bilgisayar servisten geri geldiğinde herhangi bir fark göremedim. Problem devam ediyor.

15 Ekim 2023 12:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Ekim 2023 11:55
Ali
Ali
17 Ekim 2023 21:23

Güncelleme yapınca sorun çözüldü. Teşekkürler.

05 Temmuz 2023 12:18
Fatih sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2023 17:17
"Yaşadığım sorunları dinleyip benimle ilgilenen Mert bey ve Monster ekibine teşekkür ederim."

18 Temmuz 2023 13:30

13 Haziran 2024 22:50
Monster Notebook Abra A5: Kronik Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

28 Şubat 2025 22:20