Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Monster Aryond A32 V1.2 Monitör Sorunu Prize Takılınca Çalışmıyor

Monster Aryond A32 V1.2 Monitör Sorunu Prize Takılınca Çalışmıyor
16 Mayıs 2023 20:24

Merhaba monitörümü Çıkış Tarihi9 Mayıs 2023 Salı 15:59 tarihinde sizlere monitör çalışmıyor stand by ışığı yanmıyor ve monitör fişe takılınca hem adaptörün ( üzerindeki Yeşil LED ) hem de monitörün arkasındaki ambiyans ışıkları senkronize olarak yanıp sönüyor diyerek gönderdim. Ürün sizlere Teslim Tarihi 10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:49 sizlere teslim edildi. Servis takip numarası KAR0523***92 Yapılan işlemlerin görselini ekledim. Servis ve kontrol edilmesi için ( Monitör fişe takıldığında adaptörün üzerindeki yeşil LED ışık ve monitör arkasındaki ambians ışıkları eş zamanlı yanıp sönüyor ambians ışık yanış rengi beyaz ve kırmızı monitörün sağ altında yer alan stand by ışığı hiç yanmıyor. Monitör açılmıyor ve görüntü yok) olarak yazmıştım ve servis kaydı bu şekilde tutuldu. Monitörün servisini tamamlayıp 908378789912 kargo takip numarası ile Çıkış Tarihi 15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:25 tarihinde kargoya teslim ettiniz ve Teslim Tarihi16 Mayıs 2023 Salı 17:48 tarihinde bana ulaştı. Kutuda darbe falan hiçbir şey yoktu kontrol ettim kutudan çıkardım kurdum fişe taktım ve ürünü servise yolladığım halde sorun çözülmemiş monitör açılmıyor ve yazdığım tüm sorunlar devam ediyor. Bu nasıl bir servis anlayışı? Bu nasıl bir müşteri memnuniyeti ben iş yapıyorum bu monitöre 6Bin tl para ödedim iş yapmak için 1 hafta bekledim ve sonuç hiçbir şekilde kontrol edilmemiş ve aynı sorunla kutusuna konulup geri yollanan ürünüm oldu. Ürünü alalı 4 ay oldu ve müşteri memnuniyetiniz "0" şikayet var ve CİMER'e konuyu iletiyor olacağım gerçekten komik bir durum! Belkide sorun adaptörde orada başka adaptör ile denenerek geri aynı bozuk adaptör ile mi yollanıldı bu! Ben 1 hafta daha mı bekleyeceğim bu nasıl bir mağduriyet

16 Mayıs 2023 20:05

Ürünün sorunu bu! Ve aynı sorunlar devam ediyor şekilde 1 Hafta sonra geri geldi!

16 Mayıs 2023 20:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Mayıs 2023 08:26

Evet geri dönüşünüzü ekip arkadaşlarınızla bekliyorum

17 Mayıs 2023 09:55

Değerli Göktuğ Ö., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

17 Mayıs 2023 10:06

Tarafıma Ulaşan Mert Bey konuya ilgisi adına çok teşekkür ederim. Gerekli bilgilendirme yapıldı teşekkürler.

19 Mayıs 2023 05:29

Akım korumalı priz dahi olsa monitörde aynı sorun oluyor bu nasıl bir şey anlayamıyorum.

Sorunu nasıl çözebildiniz?

Seymen
Şikayeti Çözüldü

Sonuç ne oldu

Şikayeti Çözüldü

Kronik sorun herhalde bende de aynısı olmaya başladı şu an durduk yere.

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Alparslan

22 Eylül 2023 10:06
Monster Notebook Elinde Olmayan Ürünü Satıyor Ya Da Umursamazlar

Cihan
12 Aralık 2023 12:49
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Notebook Kategorileri