Monster Aryond 32inc Garanti Bitiminde Panel Yanması Ve Servis

06 Eylül 2024 22:17

Monster Aryond 32 inç monitörü 2.5 yıl önce satın aldım. Geçenlerde ekran yavaş yavaş kırmızı oldu. Sonra yavaş yavaş tüm pikseller siyah oldu. Bir daha da görüntü alamadım. Teknik servise yolladım, panel yanmış, değişmesi lazım dediler ve 7200 TL servis ücreti istediler. Garantisi bittiği an panelde kendini yaktı, ilginç. 2.5 yıl önce 3000 TL'ye aldığım şeyin tamiri nasıl 7200 TL olur? Ve de yaptırdıktan sonra 2 ay geçip tekrar bozulsa bu sefer de 10 bin TL mi isteyecekler? Aynı fiyata yeni monitör alıp 3 yıl garanti ile kullanırım, daha mantıklı. Bu kadar saçma bir olay görmedim.

06 Eylül 2024 22:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Eylül 2024 11:23

Değerli Akbay A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Akbay
Akbay
08 Eylül 2024 11:37

Servis fiyatını 7binden 6 bine düşürmek bir çözüm değil. 2 sene gözüm gibi baktığım hiçbir yerin de tek çizik dahi olmayan monitörün kendi kendini yakması sonucu sıfır fiyatının %80-90 oranında servis ücreti istenmesini yanlış buluyorum. Oysaki monitör panel yakmasıyla biliniyormuş araştırdığıma göre. Ömrü 2 sene yani. Öyle bir kusuru olan üründen servis/tamir diyerek yeni bir monitör parası talep etmek tamamen farklı bir iş modeline giriyor. Anlıyorum teknoloji ürünü her şey olabilir ama tamamen ürünün kendi kalitesinden başına bir şey geliyorsa maksimum sıfır fiyatının %10-15 gibi bir servis ücreti olmalı. Eğer %80 gibi bir fiyat talep ediyorsanız üzerine 500-1000 TL daha eklenip kendini kanıtlamış başka markalardan ömürlük monitörler alınabilir. En kötü başına bir şey gelse bile 3 sene daha garantisi olan bir ürün alınabilir. O servis fiyatına sıfır + 3 yıllık garantisi olan daha kaliteli bir ürün alınır yani firma bunu göremiyor sanırsam? Bu nedenle bundan sonra Monster herhangi bir ürün almam, aldırmam. Genel olarak müşteri hizmetleri ilgili ona sözüm yok ama öyle uçuk servis fiyatları olduktan sonra, yeni bir monitör satmak için ilgiliymiş gibi hissettiriyor. 2 yıldır tek çizik olmayan ama çalışmayan monitörümü curved bir 32 inc ev sehpası olarak kullanmak o fiyatlara tamir ettirmekten mantıklı :). Deneyim için teşekkürler.

23 Eylül 2024 16:54
Monster Aryond A27 Ekran - Monster Servisinin İşini Yapmaması

03 Şubat 2024 14:47
Monster Notebook Monitör Parası İstenmesi
Autopartia sonuçtan memnun

11 Eylül 2024 08:33
"Fiyat değişikliği teklif edilerek tekrar servis sürecine alındı, teşekkürler"
Abdullah sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Teknik Servisten Ekranım Kırık Geldi

04 Mart 2024 15:17
"Monster müşteri temsilcisi şikayetimi hemen dikkate aldı ve ücretsiz değişim gerçekleştirileceğini söylediler. Çok hızlı geri dönüş ve ilgi için özellikle Mert beye ve Monster ailesine teşekkür ederim."
Monster Notebook Teknik Servisten Ekranım Kırık Geldi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 16:59
Monster Notebook Kategorileri