Sina sonuçtan memnun

Monster Abra A7 V13.1 Wi-fi Sorunu.

04 Haziran 2023 00:01
Sina'nın Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum verdiğiniz önerileri uyguladım ancak sonuç alamadım galiba laptobumdaki Wi-Fi kartında fiziksel bir arıza meydana gelmiş. Sınavlarımdan sonra teknik servise ulaştıracağım. Hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkürler.”

Monster abra A7 V13.1 wifi sorunu. Bu bilgisayarı aldığıma gerçekten pişman oldum. Windows 11 atayım diyorum güncelleme ekranı donuyor ki araştırdığım kadarıyla kendiniz yükletmek istediğinizde bu sorunla karşılaşıyorsunuz. İnternette böyle bayağı ifadeye denk geldim genel bir sorun hadi onu geçtim Windows 10 da devam edeyim diyorum bu kez de bu wifi sorunu geldi. Sürekli düşüyor sadece modemin ağzına girerseniz internete bağlanabiliyorum ki böyle 1,5 aydır idare ettim artık bıktım evdeki her telefon her bilgisayar rahatlıkla bağlanıyor tek benim laptop hariç. Başka wifi de denedim yine aynı sorun devam ediyor. 20 saniyede bir wifiden düşüyor her şeyi denedim yakında bilgisayarı kıracağım yardım lütfen. Şu wifi sorunu bir an önce çözülsün artık

05 Haziran 2023 02:18

Monster Notebook Abra A7 V13.1 wi-fi sorunu Monster bilgisayarımda wi-fi sadece tek bir odadan hatta orada da sadece modemin yanındayken çekiyor diğer odalardan direkt düşüyor farklı bir modem üzerinden de denedim yine aynı sorun devam etti her şeyi denedim cidden usandım internetteki Monster'in kendi sitesinden kablosuz sürücüleri de aldım ama düzelmiyor asla inanın evdeki 10 senelik laptop bile şakır şakır interneti çekiyorken benim Monster laptopumda wi-fi bağlanmanız için modeme yapışmanız gerekiyor yaklaşık 2 aydır böyle bıktım usandım. Evde kendim Windows 11 atmaya çalışıyorum başlama ekranında donuyor anladığım kadarıyla abra da genel bir sorun var internette de bu Windows 11 e yükseltme konusunda sorun yaşayan başka Monster kullanıcılarına rastladım. Evdeki başka bir laptopa diskle Windows 11 rahatlıkla yüklerken kendi bilgisayarıma aynı diskle yükleyemiyorum. Hadi Windows 11 olmasa da olur ama bu wi-fi sorunu da beni çilden çıkardı gerçekten. Bu bilgisayarı aldığımdan beri sorunları bitmedi gerçekten Monster pişmanlıkmış onu anladım...

04 Haziran 2023 00:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

05 Haziran 2023 11:04
Sina
05 Haziran 2023 14:06

05 Haziran 2023 14:12

Değerli Sina Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Abra A7 Windows 11 Güncellemesinde Takılı Kalıyor

23 Eylül 01:44
Monster Abra A7 Windows 11 Güncellemesinde Takılı Kalıyor
Semih sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 00:19
Monster Beni Duy Artık