Monster Abra A5 V16.7.5 Bitmek Bilmeyen Mavi Ekran Problemi

Monster Abra A5 V16.7.5 Bitmek Bilmeyen Mavi Ekran Problemi
19 Ekim 2023 02:09

Monster Abra A5 V16.7.5 sahibiyim. Bilgisayarımı aldığımdan beri cızırtı sesi ile mavi ekran alıyorum ve bilgisayar kendi kendine restart yapıyor. Güncellemeyle ilgili problem olduğu söylendi parçaları değiştirildi ama nafile. Servisle yakın akraba olduk. Yaklaşık 4 kere aynı hatadan servise götürdüğüm uzaktan destekle de 3 4 kere görüştüğüm ürün düzelmemesi nedeniyle talebim üzerine sıfırı verildi. Sıfır cihazda da yine aynı hataları alıyorum sorunumun çözülmesini istiyorum artık yeter. Mühendislik öğrencisiyim oyun sırasında yapıyor tamam ya büyük çaplı bir projede alırsam? Gerçekten bıktım artık.

19 Ekim 2023 02:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Toprak sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 17:45
"Mert Bey'e teşekkür ederim, tam sorunun ne olduğunu anlayarak çözüme ulaşmam için gerekli tüm yönlendirmeleri yaptı. Sorunum çözüldü, karşılaştığım zorluklarla artık karşılaşmıyorum. Teşekkürler."
Ömercan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 22:46

Monster Abra A5 V16.6 BİP Sesi Ve Kendi Kendine Kapanma

12 Kasım 2023 23:56

08 Haziran 2023 23:42
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 12:23
Monster Notebook Bilgisayar Ve Aksesuar Mağduriyeti