MoneyPay Pro Kart Kullanamıyorum

MoneyPay Pro Kart Kullanamıyorum
02 Ağustos 2024 21:00

MoneyPay kart numaram güncel değildi. Bugün arayıp güncelledim fakat Pro kartımı eklediğimde bu kart zaten başka bir kullanıcıya atanmış diyerek bir hata almaktayım. Yeni kartımı ekleyip içerisindeki bono bakiyemi kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum. Eski numarama kayıtlı olan MoneyPay Pro kartımı lütfen aktif hale getirip tekrardan uygulama üzerinden giriş yapmama yardımcı olun ve mağazalardan bakiye sorguladığımda 0 TL olduğunu söylüyorlar ama müşteri hizmetleri içerisinde bakiye olduğunu söylüyor. Yani bu durumda kartım bono kullanımına izin vermiyor. Sizlere defalarca mail attım, defalarca aradım ama henüz bir dönüş sağlamadınız. Benim Pro kartım eski MoneyPay uygulamama kayıtlı. Lütfen acil yardım bekliyorum sizden.

02 Ağustos 2024 20:42

Money kartımla mağazalardan bono alışverişi yapmama da lütfen yardımcı olur musunuz aynı zamanda uygulamaya kartımı eklememde

09 Ağustos 2024 16:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelenmiş ve tarafınıza telefon ile geri dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

MoneyPay Kartım Başka Kullanıcıya Atanmış Hatası

Özlem