Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Mondial X-treme 200i İle Yaşadığım Sorunlar.

12 Ağustos 2024 10:59

Merhaba 24.07.2024 tarihinde Konya Mekan Motor Mondial bayisinden E-Xtreme maxx 200i sıfır olarak satım aldım.
Satın aldıktan birkaç gün sonra, benzin sızdırma sorunu yaşadım motorum bir depo benzini yere döktü ve motorumu temizletmek zorunda kaldım.
Gün içinde yetkili servis "hidayet AK"a gidip motorumu tamir için bıraktım ve garanti kapsamında olmasına rağmen benden nakit ücret alındı ve fiş fatura gibi bir dekont verilmedi.
06.08.2024 tarihinde seyir halindeyken motorum aniden durmuş ve tekrar çalışmamıştır. Bu sürede akan trafikte orta şeritte kaldım ve ciddi bir kaza riski atlattım. Daha sonra motorumu kendi gayretim ile satın almış olduğum bayi "mekan MOTOR"a itekleyerek götürdüm.
Bayinin aracına motorumu yükleyerek yetkili servis "hidayet AK"a tekrar götürdük. Orada yapılan işlemler sonucunda motorumun çalıştığı söylenmiş tekrar bana teslim edilmiştir. Fakat motorumu aldıktan birkaç km sonra motor gaz almama sorunu yaşadım ve
tekrar motorumu kendi gayretim ile yetkili servis "hidayet AK"a götürdüm. Orada yapılan müdahale de buji başlığında sorun olduğu söylendi ve farklı bir marka ile buji başlığı ile değişimi yapıldı. Yapılan değişim sonucunda
nakit ücret alındı ve fiş fatura gibi bir dekont verilmedi. 07.08.2024 tarihinde saat 17:52 civarında trafikte seyir halindeyken motorum aniden durmuş ve tekrar çalışmamıştır.
Motorumu kendi gayretim ile başka bir yetkili servis olan "ali berber" itekleyerek götürdüm. Orada iki gün tamirde kaldı 09.08.2024 tarihinde motorumun durumunu görmek için gittiğimde motorumun hazır olduğu belirtildi fakat motorum için sorunun benzin pompasından olduğunu söyleyerek servisten talep ettiğini gelince
arayıp değişimini yapacağını söyledi ve benzin pompasının soketini söktüğünü takmamam gerektiğini söyleyip benden kredi kartıyla tamir ücreti alındı.
Yaşamış olduğum bu süreçler beni maddi ve manevi olarak yıpratmıştır. Motorumun ve servise verdiğim ücretlerin iadesini talep etmekteyim.

12 Ağustos 2024 12:53 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
12 Ağustos 2024 13:54

Servisleriniz her türlü hizmetten ücret talep etmekte ayrıca 240 km de olan motorumun bu kadar kısa sürede bu kadar çok arıza vermesi sizce normal mi?

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Xtreme Max 200İ Mondial Pişmanlıktır

25 Eylül 2023 00:12