Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Turismo 50i Yetkili Servis

20 Haziran 2024 19:31

Mondial Turismo 50i model motosikletin kronik bir sorunu var. Sorun şu: far ve sinyalin olduğu kısım sallanıyor. 444'lü müşteri hizmetlerini aradım, bulunduğum il olan Eskişehir'de 5 servis var, oraya kayıt açtırın değiştirelim dediler. Asıl sorun da burada başladı. Konumuma yakın Eskişehir ili Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde yetkili servis Hizmet Motor-Bisiklet'e motosikletimi götürdüğümde bana 'Aldığın yer Özmert Motor, git oraya' dedi. Özmert Motor servisine de gidiyorum, kapalı. Hizmet Motor yetkili servis olduğu halde ürün oradan alınmadığı için ilgilenmiyor.

21 Haziran 2024 08:03 (Şikayetten 12 saat sonra)
04 Temmuz 2024 12:30

Ben motorumu haziran ayından beri Mondial turismo 50i nin kronik sorunu olan far muhafazasını garanti kapsamında değişimi için uğraşıyorum Şikayet var sitesine yazdıktan sonra uma ile telefon görüşmemizde parça konteynerde gelince heken değiştirelim dediniz ben haziranın sonu olan 25 haziranda zorda olsa servis kaydı açtırdım bugün de diyorsunuz ki 1700 km bir motorun garantiden far muhafazası değiştirilmez fabrika müdürümüzün talimatı Bu sebeple talebiniz reddedildi denildi Bu nasıl mantık ben motoru aktif kullanan birisi olarak üstelik kronik sorunlu parçaya red edilmesi Uğur Motorlu Araçlar Mondial'in ayıbı Özetle; Keşke Mondial firmasını tercih etmeseydim

04 Temmuz 2024 12:53
mondial-turismo-50i-yetkili-servis-1.jpg

Mondial turismo 50i motorsikletim var Haziran ayı içerisinde Eskişehir ilinde olan yetkili servisle yaşadığım sorunu buraya ilettim daha sonra uma müşteri hizmetleri bana geri dönüş sağladı. Beni motoru satış yapan firmanın servisine yönlendirildim. 5 yetkili servisten ben garanti için aldığım yere göndermesi Mondial'in ayrıca bir ayıbı Ben bu kronik sorunu ilan far muhafaza değişimi 8cin müşteri temsilcisinden değişim sözünü aldım. Hatta parçam konteynerde gelince hemen değiştirelim denildi. Bugün uma yi aradığımda fabrika talebimi reddettiğini km niz 1700 dediler. E ben 1200 km'den beri uğraşıyorum. Kaldı ki bu kronik sorunu garantiden zaten çözülmesi gerekli olduğunu düşünüyorum. Firma kusura bakmasın hem telefonda halledelim sonra fabrika müdürü 300 km den sonra o parça garantiye girmez demesi ticaret ilkelerine ters! O zaman garanti kapsamında km de belirmeniz gerekiyor sonuçta bu kullanıcı hatası da değil! Not: ben millet gibi 502 sürüp sabitleyemem.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Parça Bekleyişi Ve Kronik Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet

27 Ekim 2025 02:25