Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Kaptan Motor Arızamı Çözmüyor

06 Şubat 2024 12:10

6 ay önce bayiden sıfır olarak aldığım Mondial Drift L 125 motorumun göstergesi bozuldu. 1 aydır İzmir Buca'daki Kaptan Motor yetkili servisine götürmeme rağmen hâlâ garanti kapsamında sipariş oluşturulmadı, sorunum çözülmedi. Her götürüşümde işlemi erteliyorlar. Bakım yaptırmaya geldiğimde hemen nazik bir şekilde ilgileniyorlar; ancak arıza için geldiğimde yüzüme bile bakmıyorlar. Resmen kovuluyorum, daha bu sabah kovuldum ve şimdi de gaz kelebeği bozuldu, arıza lambası yanıyor. Motorun kilometre göstergesini göremediğimiz için onu da garanti kapsamında bildirme imkanımız yok. Sorunumun çözülmesini istiyorum, aksi takdirde Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

06 Mayıs 2024 12:57

Mondial Motor müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Drift l motorumun garantiden söylenen parçaları vardı 2 aydır gelmedi ay sonu gelecek dendi hâlâ bir haber yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum Motoru aldığıma pişman oldum Parçalar bu hafta gelmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

31 Mart 2024 20:29

Mondial drift l motorumun göstergesi arızalı garantiden sipariş oluşturuldu 1 aydan fazla oldu ve hala gönderilmedi. Kelebek valf gövdesi arızalı motor gaz yemiyor tekliyor. Oda garantiden sipariş verildi ama halen ulaşmadı motorumu 2 aydır kullanamıyorum arızasından dolayı gerçekten aldığıma pişman oldum arızası hiçbir türlü bitmiyor müşür arızalanıyor gösterge arızalanıyor. Mağdur oldum gerçekten

31 Mart 2024 17:17

05 Mart 2024 13:02

Mondial Drift l 2023 motorumun garantiden gösterge siparişim halen daha elime ulaşmadı 2 hafta oldu kaç kilometre oldu bakım zamanı geldi mi hiçbir şekilde göremiyorum lütfen artık yardımcı olun zaten göstergem uzun zamandır bozuk servisler garantiye yazmıyorlardı erteliyorlardı şimdi de fabrika göndermiyor parçayı

06 Şubat 2024 15:33 (Şikayetten 3 saat sonra)
22 Mart 2024 23:41

1 ay olacak göstergem daha gelmedi ve gaz kelebeğim de arızalı. Garantiden ikisi de sipariş verildi fakat fabrika göndermiyor cidden yeter artık. Motoruma kaç aydır binemiyorum arızalı olduğu için

29 Mart 2024 19:50

Mondial Motor yeter artık motorum kaç aydır yatıyor. Garantiden bir gösterge ve gaz kelebeği siparişi verildi hala gelmedi. Motorum var kullanamıyorum sürekli arıza çıkarıyor bıktım artık gerçekten. 1 hafta daha beklerim daha da beklemem yasal yola başvururum

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Motosikletle Yaşadığım Sorunlar

13 Kasım 2024 18:58
Hasan sonuçtan memnun

05 Eylül 2023 15:37
"Bozuk olan parça değiştirilmiştir. Teşekkürler..."

04 Ekim 2023 16:07
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 13:03

Mondial 125 Drift L Arıza Sorunu Ve Parça Bekleme